Un altre 4-4 a Vila-real... amb remuntada final

La temporada 2000/01 el Barça també va aconseguir un empat contra el conjunt groguet amb un gol in extremis

Un altre partit decidit en els darrers compassos. Un gol de Suárez en el temps afegit va donar un punt als culers aquest dimarts contra el Vila-real. Una diana que suposava el definitiu 4-4 després que el conjunt groguet dominés 4-2 el marcador i hagués capgirat el 0-2 dels d'Ernesto Valverde. La temporada 2000/01 el Barça també va aconseguir un 4-4 en la seva visita a Vila-real

En aquell partit el conjunt dirigit per Serra Ferrer va començar perdent 3-0. Els blaugranes, però, van igualar el matx amb dues dianes de Kluivert i una altra de Rivaldo. El conjunt groguet va tornar a situar-se per davant al minut 65. Els blaugranes no va deixar de buscar el gol. En el minut 89 el Barça va aconseguir el definitiu 4-4 amb el tercer gol de Kluivert en el partit.