Venda d’entrades per al partit al camp de l'Alavés

Venda d’entrades per al partit al camp de l'Alavés

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dimecres 3 d'abril a les 10 hores i fins al divendres 12 d'abril a les 14 h

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Deportivo Alavés i el FC Barcelona, el dimarts 23 d'abril a l’estadi Mendizorroza de Vitòria (21.30 h), començarà el dimecres 3 d'abril a les 10.00 hores i finalitzarà el divendres dia 12 d'abril a les 14.00 h, o quan s’exhaureixin les 263 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 69 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Queden exclosos de l’adquisició d’entrades els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Vitòria, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

FC Barcelona Desplaçaments ha programat per als socis i penyistes que desitgin assistir a aquest partit, un viatge d'anada i tornada amb autocar a un preu de 39 € per als socis i 45 € per a penyistes i membres del carnet de compromís.

 

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

 

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut