Ple de victòries i primer títol!

Ple de victòries i primer títol!

Cap de setmana farcit de victòries pels equips del futbol formatiu amateur blaugrana on els 13 equips de la Masia han sumat els tres punts i l’Aleví C de Dani Horcas ha guanyat la Lliga

RAPITENCA – CADET A
Més líders! (0-2)

Triomf a domicili contra el cuer de la competició que permet refermar el liderat als nois de Carles Martínez. Un gol d’Ilias a l’inici del segon temps (m. 45) i un altre de Txús Alba des del punt de penal (m. 61) van donar els tres punts als blaugrana que es situen a la primera posició amb 57 punts amb un balanç de 17 victòries, 6 empats i només 2 derrotes. El matx va estar molt competit, però la solidesa defensiva juntament amb l’efectivitat en atac dels culers es va terminar imposant. Així doncs, segona victòria consecutiva que fa més líder al Cadet A. La propera jornada serà contra el Sant Gabriel, vuitè classificat amb 31 punts, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – PIERA
Pluja de gols (9-0)

El Cadet B de Sergi Milà va vèncer de forma contundent al Piera amb un magistral 9 a 0. El partit va ser còmode pels interessos dels blaugrana. Fins a set golejadors diferents vam veure en l’enfrontament. Biel Vicens (2), Toni Caravaca (2), Gavi, Marc Jurado, Aleix Garrido, Ángel Alarcón i Pol Muñoz van ser els encarregats de conduir la victòria del Cadet B. Un triomf que permet als culers seguir al capdavant de la taula amb 61 punts i guanyar, fins al moment, la cursa al Reus Deportiu. El proper duel del Cadet B és un desplaçament complicat. Els de Sergi Milà visiten el camp del Viladecans, el quart classificat i que només s’ha deixat vuit punts com a local.

REUS DEPORTIU – INFANTIL A
Victòria treballada i tercera posició (1-2)

Els nois d’Álex Urrestarazu van culminar un triomf elaborat a domicili contra el Reus Deportiu en un partit marcat per la igualtat entre ambdós conjunts (1-2). Els gols d’Amadou Balde (m. 15) i Iker Bravo (m. 36) van donar els tres punts per mirar cap amunt i situar-se tercers a la classificació amb 54 punts. Els blaugrana es van avançar al minut 15 de partit, obra d’Amadou, però setze minuts després els reusencs van situar l’empat amb un gol d’Alejandro Illan. Finalment Iker Bravo va culminar la victòria favorable al combinat culer. La pròxima jornada de l’Infantil A es disputarà a la Ciutat Esportiva contra el Sants, quinzè classificat de la competició.

INFANTIL B – AT. SANT JUST
Golejada de color blaugrana (7-0) 

L’equip entrenat per David Sánchez va superar per golejada a l’Atlètic Sant Just a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el duel corresponent a la jornada 24 de la competició de la regularitat. L’Infantil B va sumar la seva quarta victòria consecutiva a la lliga gràcies als gols de Pol Montesinos (2), Adrian Simons, Jan Quiles, Ianis (2) i Jan Encuentra. El duel va estar dominat de principi a fi pels blaugrana, que van gaudir d’un gran poder ofensiu de cara la porteria visitant.  Amb aquests tres punts els culers se situen segons amb 54 punts a cinc del líder, el Sant Ildefons. El pròxim rival serà el Reus Deportiu B, desè classificat, a domicili.

ALEVÍ A – FE CORNELLÀ B
Culminen un nou triomf  (7-0)

L’Aleví A va sortir victoriós del partit contra la Fundació Esportiva Cornellà B, per 7-0, corresponent a la jornada 23 de Lliga. Una golejada de prestigi davant del tercer classificat. Mala sort per al conjunt visitant que van veure com els dos primers gols dels blaugrana els van anotar en pròpia porteria. Va costar obrir la llauna però a partir d’aquests dos gols l’Aleví A va desplegar el seu millor futbol i va anotar fins a cinc gols més. El protagonista més destacat va ser Lamine Yamal, amb un triplet. Gibert Jordana i Nouhoun Sylla van ser els altres dos golejadors per brindar una nova victòria culer. El proper compromís dels de Marc Serra, líders amb 5 punts d’avantatge respecte el Nàstic Manresa B, serà dissabte davant el Sant Andreu B, cinquè classificat.

SANT ANDREU – ALEVÍ B
Tres punts més a velocitat de creuer  (2-7)

Victòria amplia de l’Aleví B de Jordi Pérez en la seva visita a Sant Andreu. Els culers han sortit del vestidor decidits a certificar els tres punts i s’han situat 0 a 3 en el primer tram del matx gràcies als gols de Xavi Espart, Joel Escaler i Jan Martínez. Però el conjunt local va tornar a entrar de ple en el partit quan va escurçar distàncies i van situar el 2 a 3 en el marcador. Tot i això, els blaugrana van recuperar la velocitat de creuer fent-se forts en la parcel·la defensiva i estan molt encertats de cara la porteria rival. Finalment un pòquer de Joel Escaler i una diana de Rubén Nuñez van acabar significant el triomf culer que els consolida el lideratge amb 72 punts en les 24 jornades disputades fins aleshores. La jornada següent serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Mollet, setè classificat.

ALEVÍ C – MERCANTIL
Campions de Lliga! (7-1)

L’equip dirigit per Dani Horcas es va proclamar campió del Grup 1 de Primera Divisió després de la contundent victòria davant del Mercantil (7-1) dissabte passat. Els blaugrana van iniciar el partit amb un ritme frenètic i van anotar els dos primers gols, que encarrilaven el triomf, en els dos primers minuts. Samakou Nomoko i Albert Vicens en van ser els autors. A partir d’aquí, el partit va ser plàcid pels culers. Nil Teixidor i Roger Casadevall van fer dos gols més abans que el conjunt visitant retallés distàncies. Gol que no va afectar l’Aleví C que va segellar el triomf amb tres dianes més obres de Guillermo Fernández, Antonio Fernández i Roger, que va fer un doblet. Amb aquesta victòria, l’Aleví C es va proclamar campió de Lliga amb ple de victòries. El pròxim partit serà diumenge vinent, contra el Igualada.

Aleví C-Mercantil

 

ALEVÍ D – EUROPA B
Golejada abans de rebre el màxim rival (7-0)

L’Aleví D es va imposar a l’Europa B per 7 a 0.  El conjunt de Pau Moral va encaminar la victòria en 3 minuts màgics del primer temps, quan van marcar tres gols. Tots tres sota la firma d’Aymar Llanas, que va fer un hat-trick. Una diana de Paul Samir, un doblet de David Juan i un gol en pròpia de l’equip visitant, van acabar de completar una golejada per seguir al capdamunt de la classificació. El proper compromís dels blaugrana serà diumenge, també a casa, davant el Terlenka Barcelonista, el segon classificat a set punts de distància. Per tant un duel molt important pel desenllaç de la Lliga, ja que només quedaran sis partits.

CERDANYOLA VALLÈS – BENJAMÍ A
Victòria treballada a domicili (1-3)

El Benjamí A d’Òscar Jorquera va aconseguir un triomf de mèrit al camp del Cerdanyola, tercer classificat. Els blaugrana van superar als vallesans per 1 a 3 i segueixen liderant la classificació amb ple de victòries. El partit semblava que seria senzill per als culers quan en els quatre primers minuts del primer temps van fer dos gols, gràcies a l’efectivitat d’Obinna i Michal Zuk. Però un conjunt local molt correcte va retallar distàncies al minut 18 i va tenir contra les cordes al benjamí A que no va sentenciar el triomf fins als minuts finals amb una diana de Pau Puigvert. La victòria permet als barcelonins seguir al capdavant de la Lliga i, de moment, guanya aquest intens pols amb la Fundació Esportiva Cornellà. El pròxim duel serà diumenge contra el Gimnàstic de Manresa B, tercer classificat.

BENJAMÍ B – MOLLET
Triomf solvent per fortificar el liderat (13-1)

Els nois de Juan Antonio Gil continuen immersos en una dinàmica molt positiva que els manté líders de la Lliga amb 69 punts, sis més que l’Espanyol A. El matx va estar controlat en tot moment pels interessos blaugranes que van disposar d’un nombre molt elevat d’ocasions de perill on gran part d’aquestes, van ser transformades en forma de gols. Els golejadors del bàndol blaugrana van ser: Biel, Morifing, Eloi (3), Bryant (2), Pedro, Genis, Ismael (3) i Sergi. La següent cita corresponent a la jornada 25 de la competició domèstica es disputarà contra el Gimnàstic de Manresa C, setè classificat.

BENJAMÍ C – AT. SANT JUST
Es consoliden com a líders invictes (7-0)

Victòria solvent del Benjamí C contra l’Atlètic Sant Just. Els culers han sortit decidits del vestidor a certificar els tres punts i s’han situat 4 a 0 en el primer tram del matx gràcies als gols d’Ebrima (2), Guillem i Ruslan. Els blaugrana no van baixar el grau d’intensitat en cap moment i de les botes d’un inspirat Ebrima – amb un pòquer de gols – i un altre gol de Ruslan van acabar firmat el definitiu 7 a 0. Amb aquest triomf els d’Albert Puig es consoliden com a líders de la competició amb 69 punts amb un espectacular balanç de ple de victòries en les 23 jornades disputades fins al moment I 11 punts d’avantatge respecte al Santfeliuenc.  La següent jornada serà a domicili contra el Cubelles, tercer classificat.

FUNDACIÓ BADALONA – BENJAMÍ D
Golejada a domicili (3-7)

El Benjamí D va golejar al camp de la Fundació Badalona en un partit que va estar igualat fins als últims deu minuts. El conjunt de David Sánchez va arrencar molt bé. Al primer temps, ja guanyaven per 0 a 3 gràcies als gols de Radion, Marc Alpha i Guifré. Tanmateix, l’equip local va escurçar distancies, i es va posar a només un gol de l’empat (2-3, min 23). Però els blaugrana van reaccionar bé després dels dos gols encaixats i van tornar a posar terra de per mig amb un doblet d’Ignasi Bassas (2-5, min 33). Els badalonins van tornar a retallar distàncies i es van posar 3 a 5 en el marcador però això no va fer tremolar als culers que van certificar el triomf amb dos gols més de Moad i Unai, que posava el 3 a 7 definitiu. El Benjamí D segueix líder, amb quatre punts d’avantatge sobre l’Escola Gavà B i diumenge té el seu proper compromís a la Ciutat Esportiva davant el Martinenc, quart classificat.

PREBENJAMÍ – PBB SANT FELIU
Triomf per seguir somiant (12-3)

El Prebenjamí segueix somiant amb guanyar el títol de Lliga i encadena la seva tretzena victòria consecutiva. Aquest cop davant la Penya Blanc Blava de Sant Feliu, per 12 a 3. Una fantàstica golejada en la qual van destacar Ethien i Lucas amb un hat-trick cadascun. Darwin i Dragos, el màxim golejador de la Lliga, van anotar un doblet. Joan i Quim també es van sumar a la festa amb un gol cadascun i van arrodonir un triomf incontestable. Amb aquesta victòria el Prebenjamí de Dani Segovia se situa segon a la classificació tot i competir amb nois dos anys més grans que ells. La jornada següent dels blaugrana serà diumenge al camp de la Fundació Unió Esportiva Cornellà, que només ha perdut dos partits a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut