El Barça B ja té l’ascens assegurat!

El Barça B ja té l’ascens assegurat!

El filial blaugrana, que va empatar amb el Collerense, será com a mínim, un dels millors cinquens de grup i compleix, de nou, l’objectiu de la temporada

Amb la nova Primera Divisió B a l’horitzó, el Barça B, tricampió del grup tercer de la Segona Divisió, es va marcar com a objectiu final de la temporada –sempre amb una prioritat formativa- ocupar una de les places que permetrien l’ascens a la nova competició. És a dir, entre els quatre primers o sent un dels millors cinquens de grup. Un repte gens senzill, en una Lliga amb equips dissenyats per pujar directament a la Lliga Iberdrola o amb d’altres perseguint la mateix fita. Doncs bé, aquesta setmana, amb l’empat amb el Collerense el filial ja serà, com a mínim un d’aquests millors cinquens.

A continuació repassem tots els compromisos al planter del futbol femení en un cap de setmana amb més bones notícies:

Barça B – Collerense (1-1)
El duel entre el tercer i el cinquè classificat a la Ciutat Esportiva no va decebre a les expectatives. El filial va evidenciar el seu bon moment portant la iniciativa d’un duel que hauria pogut encarrilar al primer temps a les botes de Tere Morató i que semblava decantar la pitxitxi Carla Armengol, assistida per Sara Ismael, ben entrada la segona meitat (min 73), però un penal poc més tard va restablir la igualada en un desenllaç completament obert. Això sí, el punt permet el Barça, tercer, mantenir el marge de dos punts sobre el quart (AEM) i els cinc per davant del mateix Collerense. La cinquena posició, com a mínim, ja està assegurada i també com un de les millors de tots els grups de Segona Divisó. L’ascens en una futura Primera B és una realitat.

Juvenil-Cadet – Reus (4-2)
Important triomf del conjunt entrenat per Pablo Álvarez per recuperar sensacions després de l’empat en la setmana anterior. Sobretot perquè visitava Sant Joan Despí el quart classificat. I va fer bé d’encarrilar el matx de pressa. A l’equador del primer temps, les locals ja manaven per 3-0 amb doblet de Laura Lobo i gol d’Andrea Gómez. Així, tot semblava decidit fins que dos gols pràcticament consecutius al segon temps de les visitants van sembrar la incertesa. Jordina Colomer va ser l’encarregada de tancar el partit a l’últim minut. El Barça segueix líder invicte, amb un punt més que la DAMM.

Viladecans – Infantil (4-9)
Les ja campiones tancaven la Lliga amb la intenció d’aconseguir el ple de victòries. Un desig que se’ls hi va complicar d’entrada amb dos gols blanc-i-vermells. Tot i això, les de Jesús López van reaccionar amb força, i tot just després del 2-0, es van succeir els gols culers. Magalí Capdevila (2), Laia Martret (2), Noah Bezis (2), Aina Roman, María Calderón i Andrea Cano. El balanç definitiu del campionat ha estat de 20 victòries en 20 jornades, amb 170 gols a favor i 29 en contra.

Almeda – Aleví (2-10)
L’altre equip que persegueix el ple de triomfs és el que dirigeix Jaume Comellas. També li va tocar capgirar, en aquest cas un gol del rival. La insaciable Celia Segura va encapçalar la remuntada amb cinc gols, i se li van sumar Martina González, Noa Jiménez, Gadea Blanco, Laura Martín i Lorena Cubo. D’aquesta manera ampliava a vuit la distància respecte el segon classificat, l’Sporting Gavà, que va empatar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut