Citylift Girona – Barça Lassa: El líder no afluixa (2-3)

Victòria molt treballada dels homes d’Edu Castro gràcies als gols de Matías Pascual, Pau Bargalló i Ignacio Alabart

Gran victòria del Barça Lassa per seguir liderant amb solvència la classificació de l’OK Lliga. Els culers han superat el Girona (2-3) en un partit molt disputat fins al final, però els gols de Matías Pascual, Pau Bargalló i Ignacio Alabart han acabat donant els tres punts al líder.

Bon inici blaugrana

Els culers han sortit a la pista a totes, i, ràpidament, han obtingut el premi del gol. Llançament de Marc Gual que desvia Matías Pascual i diana blaugrana per avançar-se al marcador (0-1, minut 5). Només dos minuts després, arribaria el segon: blava per a Marc Gómez i gol de falta directa de Pau Bargalló per duplicar l’avantatge barcelonista (0-2, minut 7).

Tot i el gran inici visitant, el Girona no ha perdut la cara al partit, i encara a la primera part ha aconseguit igualar el matx. El primer ha estat obra de Manel Garcia després d’un contraatac (1-2, minut 14) i, cinc minuts després, Marc Palau, amb una llançament des de l’exterior de l’àrea, ha empatat el partit (2-2, minut 19), per marxar al descans amb tot per decidir.

Igualtat fins al final

Ja a la segona part, un bon llançament creuat de cullera d’Ignacio Alabart ha tornat a avançar els barcelonistes (2-3, minut 29), avantatge que ja no deixarien escapar. Els locals han intentat reaccionar  buscant de l’empat, però la bona defensa blaugrana no ha permès que el marcador es tornés a moure. Finalment, victòria molt treballada dels d’Edu Castro (2-3), que segueixen liderant amb claredat la classificació, a 13 punts del segon classificat, el Liceo.

Citylift Girona, 2
Barça Lassa, 3

Citylift Girona: Jaume Llaverola, Manel Garcia, Enric Torner, Raul Pelicano i Marc Gómez –cinc inicial. Jonathan Durán, Oriol Garcia, Marc Palau i Marc Palazón.
Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pau Bargalló i Joao Rodrigues –cinc inicial. Nil Roca, Ignacio Alabart i Alex Joseph.
Gols: 0-1, Matías Pascual (min 5); 0-2, Pau Bargalló (min 7); 1-2, Manel Garcia (min 14); 2-2, Marc Palau (min 19); 2-3, Ignacio Alabart (min 29).
Àrbitres: Alberto López i David Calonge. Faltes: 5-8. Han mostrat targeta blava a Marc Gómez.