EDF Logronyo – Barça Femení (prèvia): Cita clau a Las Gaunas

EDF Logronyo – Barça Femení (prèvia): Cita clau a Las Gaunas

17.00h, Movistar Vamos: L’equip està obligat a mantenir la línia triomfal per continuar lluitant per la Lliga

L’anomenat Tourmalet culer finalitzarà diumenge a Las Gaunas. A Logronyo, el Barça Femení disputarà el sisè partit en 19 dies amb l’objectiu de mantenir la línia triomfal dels anteriors. Els tres punts segueixen sent vitals per continuar lluitant per tornar a tres per sota de l’Atlètic de Madrid i seguir lluitant per la Lliga en les quatre jornades definitives.

Les de Lluís Cortés viuen un gran moment de joc i resultats que es contraposa amb tot el cansament acumulat per un calendari de màxima exigència. Amb només dos entrenaments després de la consecució de les semifinals de la Champions League a Noruega, el Barça s’enfrontarà a un rival necessitat per eludir el descens i que li va posar les coses difícils a la primera volta (2-0).

El Femení viatjava aquest dissabte a La Rioja amb les 18 futbolistes següents: Paños, María León, Melanie, Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, P. Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, Bárbara, Andonova, Martens, Candela i Pina. No han entrat a la convocatòria, per decisió tècnica, Andrea Pereira, Hamraoui i Gemma Font, ni les lesionades Van der Gragt, Patri i Oshoala.

Les declaracions de Lluís Cortés

"Les jugadores estan contentes amb la feina que han fet, amb la classificació per a les semifinals, però conscients que la Champions ja ha passat i el següent partit és a Logronyo, el diumenge, i també és determinant si volem tenir opcions a la Lliga".

"Portem gairebé tot l'any amb setmanes amb doble partit i ens estem acostumant a preparar els partits amb poc temps. El vam preparar el millor possible, tenint en compte la càrrega física de les jugadores".

Les declaracions d'Andressa Alves

"La Champions queda enrere. Ara tenim diversos partits per lluitar per la Lliga i ara ve un partit complicat a Logronyo, que a casa va ser un partit dur. Esperem que també ho sigui, per la situació amb la qual es troba a la classificació i la necessitat dels tres punts".

"A la primera volta el Logronyo es va defensar molt bé, amb les línies molt enrere i teníem una mica de dificultat per marcar. Crec que serà el mateix, per a elles és molt important sumar a casa i hem de preparar-nos bé".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut