Juvenil A – Penya Arrabal: Golejada per competir la Lliga (5-1)

Juvenil A – Penya Arrabal: Golejada per competir la Lliga (5-1)

Els de Denis Silva sumen tres punts més per seguir lluitant pel liderat en un final de Lliga trepidant.

El Juvenil A ha guanyat (5-1) contra el Penya Arrabal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el duel corresponent a la jornada 29 del Grup 3 de la Divisió d’Honor. El conjunt blaugrana ha sortit decidit a certificar el triomf, per seguir vius en la trepidant recta final de Lliga per aconseguir el títol. Els golejadors han estat Marqués (3), Ansu i Nils per part blaugrana i Turmo per als visitants.

Decidits a sumar els 3 punts

El combinat de Denis Silva ha començat el matx portant la iniciativa en el joc. Amb els visitants molt compactes en defensa, els blaugranes han disposat de les primeres ocasions de perill. En el minut 6 Serrano, en una gran jugada individual, ha estavellat la pilota al pal. Però, tres minuts més tard, Marqués ha controlat a la perfecció una centrada de Sola i ha marcat una diana d’autèntic killer.

Malgrat el bon inici culer, els visitants han situat l’empat, en la primera arribada a l’àrea barcelonista. A les acaballes del primer temps, Ansu ha situat el 2 a 1 amb un gran xut des de la frontal de l’àrea.

Certifiquen el triomf

A la represa, l’intercanvi de cops ha estat constant, però els blaugrana, fiables en defensa i amb el control de la possessió de la pilota en atac, han certificat el triomf. Nils ha marcat el tercer en el minut 66 i, poc després, Marqués –amb una gran actuació ofensiva–ha culminat un hat-trick.

Així doncs, el Juvenil A suma tres punts més a la competició regular, que el deixen segon –amb 60 punts– amb un partit menys que el líder: el Saragossa. El proper compromís de Lliga serà el dijous 4 d’abril, en el derbi català ajornat contra el Girona FC a la Ciutat Esportiva. 

LA FITXA DEL PARTIT

Juvenil A, 5
Penya Arrabal, 1

Juvenil A: Baño, Rosanas, Rojas (Íker, min 30), Mika, Sola, Jandro (Soldevila, min 73), Nils, Antonio Jesús, Marqués, Serrano (Konrad, min 54) i Ansu (Peque, min 54).

Penya Arrabal: Campaner, Osorio, Moreno, Mayol, Cruz (Garrido, min 69), Sánchez (Nuyts, min 58), Vela (Llompart, min 67), Soler, Turmo, Esteban i Muñoz (James, min 70).

Gols: 1-0, Marqués (min 9); 1-1, Turmo (min 14); 2-1, Ansu (min 41); 3-1, Nils (min 66); 4-1, Marqués (min 72): 5-1, Marqués (min 85).

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut