L’Aleví C guanya la Lliga

L’Aleví C guanya la Lliga

L’equip de Dani Horcas supera al Mercantil per 7-1 i aconsegueix el primer títol de la temporada pel futbol formatiu amateur blaugrana

El futbol formatiu amateur del FC Barcelona ja té el seu primer campió de la temporada. L’Aleví C de Dani Horcas s’ha imposat avui al Mercantil, per 7-1, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha proclamat campió de Lliga del Grup 1 de Primera Divisió Aleví quan encara li resten sis partits per disputar. Roger Casadevall (2), Samakou Nomoko, Albert Vicens, Nil Teixidor, Antonio Fernández i Guillermo Fernández han estat els autors dels gols d’una victòria amb sabor a títol. El directiu Xavier Vilajoana i els responsables del futbol formatiu amateur, Jordi Roura i Aureli Altimira, han felicitat als petits campions.

DSC_3478

L’Aleví C ha signat una temporada impecable, amb un joc de toc al més pur estil ADN Barça, en la que ha guanyat els 24 partits de Lliga disputats amb un balanç de 211 gols a favor i només 17 gols en contra. Tres jugadors blaugranes són, de moment, els màxims golejadors de la categoria: Samakou Nomoko, 44 gols, Antonio Fernández (43) i Guillermo Fernández (38).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut