El soci Guillem Perea, guanyador de l’Sportura Seiko, el rellotge oficial del Barça

El soci Guillem Perea, guanyador de l’Sportura Seiko, el rellotge oficial del Barça

Els socis abonats al Camp Ple que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar-lo

El soci 125.900, Guillem Perea, ha estat el primer guanyador del rellotge oficial del FC Barcelona. Es tracta d’un rellotge Sportura de Seiko, patrocinador oficial del Club, que es pot aconseguir si s’és abonat al Camp Ple i s’ha assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o s’ha alliberat el seient perquè un altre barcelonista pugui assistir al Camp Nou. Aquest és un reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o cedir el seu seient dues vegades.

Aquesta és la segona col·lecció del model Sportura FC Barcelona de Seiko, després de l’èxit obtingut la temporada passada. Aquest cronògraf amb alarma inclou l’escut del Barça a l’esfera del rellotge i també a la caixa, juntament amb el lema ‘més que un club’. Els seus acabats són de color grana i es presenta amb un estoig d’edició especial. El proper sorteig d’un rellotge oficial Seiko serà a principis del mes de març.

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es pot aconseguir. A banda, es poden guanyar desplaçaments amb el primer equip del Barça o samarretes signades pels jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut