Marc Torra visita l’escola Alexandre Galí de Badalona

Marc Torra visita l’escola Alexandre Galí de Badalona

El de Tordera ha fet les delícies de 300 nens Ha signat autògrafs, ha respost preguntes i ha viscut moments molt divertits

L’estrella del FC Barcelona Marc Torra ha estat el gran protagonista de la jornada matinal dels nens i nenes que estudien a l’escola Alexandre Galí de Badalona.

El ‘8’ del Barça ha fet les delícies dels menuts i no tan menuts que han escoltat atentament com el Pitxitxi blaugrana responia a totes les preguntes que se li han plantejat.

Un cop ha acabat la seva intervenció micròfon en mà, Marc Torra ha signat nombrosos autògrafs i les fotografies amb què s’havia decorat el gimnàs de l’escola Alexandre Galí.

Preguntes de tot tipus

Marc Torra ha arribat puntual a la seva cita amb l’escola. A les 11.00 hores entrava per la porta. S’ha fotografiat amb el grup de nens i nenes més petits i, tot seguit, ja ha entrat al gimnàs que, engalanat amb fotos seves, ha estat el centre d’operacions de gairebé 300 nens que li han fet nombroses preguntes.

Les qüestions anaven des de quin era el nom dels seus pares, fins a quina era la seva nòmina. El jugador, però, ha demostrat tenir bona cintura amb les preguntes més complexes i ha sabut guanyar-se nens i professors amb un discurs molt positiu i encoratjador de cara al futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut