El FC Barcelona Intersport, de Berlín a Vigo

El FC Barcelona Intersport, de Berlín a Vigo

L’handbol blaugrana passa de la Champions a l’Asobal en poc més de 48 hores, amb un desplaçament singular

Després del partit a la pista del Füchse Berlín, el Barça d’handbol torna a l’Asobal, on dimarts a les 20.30 h i a la pista de l’Academia Octavio jugarà la jornada 18. Aquest desplaçament, els jugadors i tècnics blaugrana l’han realitzat en dos grups.

Berlín, Madrid, Vigo

A quarts de set del matí s’enlairava un avió des de Berlín amb destinació a Madrid on viatgen els 7 jugadors blaugrana campions del món d’handbol, a més de Raúl Entrerríos, que es va lesionar durant la preparació, el Dr. Gutíerrez, metge del Barça Intersport i de la selecció espanyola d’handbol, i el directiu responsable de la secció, Eduard Coll. Al migdia estan convocats a la recepció que els Reis d’Espanya i els Prínceps d’Astúries ofereixen a la selecció espanyola d’handbol, amb motiu del títol de campions del món d’handbol.

Els jugadors blaugrana desplaçats a Madrid agafen un vol a les 20.00 h de Madrid cap a Vigo, on es trobaran amb la resta de l’expedició per descansar a l’hotel i jugar dimarts la jornada 18 de l’Asobal.

Berlín, Barcelona, Vigo

La resta de jugadors blaugrana ha marxat de Berlín a les 9 del matí cap a Barcelona. Allà arribaran cap a les 11.45 h per completar la primera part del viatge. Temps per descansar, dinar i a les 16.45 h tornen a estar convocats al Palau per anar, de nou, a l’aeroport de Barcelona i volar cap a Vigo, on es preveu que arribin a les 20 h. Un cop a Vigo es dirigiran a l’hotel de concentració i esperaran l’arribada de la resta del grup per preparar el partit de dimarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut