El Barça Alusport s’enfronta a l’Azkar com a cita prèvia abans de la Copa d’Espanya

El Barça Alusport s’enfronta a l’Azkar com a cita prèvia abans de la Copa d’Espanya

Els de Carmona tenen les baixes d’Aicardo i Igor Els joves Martel i Tolrà entren en el seu lloc El matx es juga a les 21.00 hores, en directe per Barça TV i Esport3

El líder de la l’LNFS, el Barça Alusport, rep aquest divendres a la nit l’Azkar Lugo, el darrer rival abans de la disputa de la Copa d’Espanya, que es jugarà a partir de dijous vinent a Alcalá de Henares. L’equip barcelonista vol seguir fent-se fort al Palau, on encara no ha perdut cap partit.

Els gallecs son desens, a cinc punts del Marfil Santa Coloma, actual novè classificat de l’LNFS. La darrera temporada es van endur un contundent 9-0 del Palau Blaugrana, mentre que a la primera volta d’aquest exercici els barcelonistes van superar l’Azkar a domicili per un clar 1-7.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugranes no arriben al matx en les millors condicions. De fet, aquest serà el partit oficial número 26 en què l’equip barcelonista no compta amb tots els seus efectius.

Jesús Aicardo ha estat el darrer a caure d’una plantilla castigada especialment aquesta temporada. Igor segueix de baixa i entren Martel i Tolrà en els seus llocs. El gadità té un esquinç al turmell esquerre, mentre que el brasiler segueix treballant de valent per tractar d’estar a la Copa d’Espanya després de caure lesionat en la jornada 12 davant el Marfil Santa Coloma.

El rival

L’Azkar Lugo és un d’aquells equips petits que sempre han sabut reinventar-se. El conjunt gallec té un jove entrenador, Diego Rios, i sempre sol tirar de planter per acabar dignament les temporades. El cert, però, és que això, la inexperiència i la joventut, són armes de doble tall, ja que de vegades les ganes i l’energia supleixen la manca de qualitat, però també poden crear problemes, precisament per no tenir prou experiència a la Divisió d’Honor.

Sigui com sigui, l’Azkar és desè classificat, a cinc punts del novè. Està a la zona mitjana baixa de la classificació i ha de mirar fer-se fort a casa i jugar de tu a tu amb els rivals d’aquesta part de la taula per evitar disgustos a final de temporada. De cara al partit d’avui presenta les baixes d’Aramburu i Cospe, per lesió, i la del porter Oscar, per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut