AC Milan – Lazio: Pazzini lidera la golejada (3-0)

Dos gols del davanter italià donen tres punts més a un Milan que es troba en un molt bon estat de forma El Milan ha estat el dominador absolut del partit un cop ha marcat el primer gol. Actualment ja és tercer a la Lliga

L’AC Milan ha sumat aquest dissabte tres punts més a la Lliga Italiana. Ha derrotat per un clar i contundent 3-0 el Lazio, que fins ara ocupava la tercera plaça de la Lliga però que ha claudicat a San Siro davant d’un Milan molt més incisiu.

Giampaolo Pazzini, amb dos gols, i Kevin Prince Boateng, amb un, han estat els golejadors d’un partit que s’ha decidit als minuts finals de la primera part, en què els d’Allegri han situat el 2-0. Al minut 60 Pazzini ha fet el 3-0 i ha deixat que els tres punts no volessin de San Siro. Bojan Krkic no ha disputat cap minut d’aquest partit.

Amb aquests 3 punts el Milan ja en suma 48 i se situa al tercer lloc de la taula, que dóna accés a la propera edició de la Lliga de Campions. El Juventus, que té 59 punts i 11 més que el Milan, ha empatat contra el Nàpols, que és el segon classificat, amb 53.