60.000 europeus 'Deixen de fumar amb el Barça' i la Comissió Europea

60.000 europeus 'Deixen de fumar amb el Barça' i la Comissió Europea

Des que es va posar en marxa fa tres mesos, uns 60.000 fumadors d'Europa s'han acollit a aquest programa per lluitar contra el tabaquisme

Fins avui, més de 60.000 fumadors de tot Europa s'han acollit a l'innovador programa per abandonar el tabac 'Deixa de fumar amb el Barça' (www.quitsmokingwithbarca.eu). Aquest programa és el resultat de l'esforç i la col·laboració entre el FC Barcelona (FCB) i la Comissió Europea, aconseguint arribar a aquesta impressionant xifra en menys de tres mesos des de la posada en marxa d'aquesta col·laboració.

‘Deixa de fumar amb el Barça’ és una innovadora plataforma en línia que ofereix consells basats en l'evidència, suport personalitzat i recomanacions diàries als fumadors per lluitar contra el tabaquisme, tot això amb la participació tant de jugadors estrella del Barça, com de l'equip tècnic i el personal del Club. Aquest suport gratuït està disponible a través de l'aplicació iCoach FCB, que guia els fumadors a través d'un procés de 5 fases, dissenyat per dur a terme una transició esglaonada cap a una vida més saludable i sense fum.

Rosell: "El seu èxit és un al·licient per a nosaltres"

El president Sandro Rosell ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit inicial de l'eina iCoach FCB: "Millorar la salut dels nostres fans i la dels aficionats al futbol de tot Europa és un gran repte per a nosaltres i estem molt contents que la col·laboració amb la Comissió Europea estigui donant els seus fruits. El lema que ens defineix, "més que un club", demostra el nostre compromís social i la nostra responsabilitat cap a tots aquests aficionats. L'èxit que està tenint el programa 'Deixa de fumar amb el Barça' és un al·licient per a nosaltres i ens demostra que podem fer molt per ajudar els fumadors a guanyar la batalla contra el tabac oferint orientació, estímuls i eines pràctiques. Animem a tots que entrin en el programa i que ho intentin ".

Pel que fa a la col·laboració amb el FC Barcelona, Tonio Borg, comissari europeu de Sanitat i Política del Consumidor, va expressar la seva opinió: "Tinc grans expectatives pel que fa a la col·laboració de la Comissió Europea amb el Futbol Club Barcelona, per ajudar que 140 milions de fumadors a Europa es converteixin en "Imparables" en la seva lluita contra el tabac. Des del llançament d'aquesta col·laboració el desembre del 2012, s'han registrat més de 60.000 inscripcions a l'eina iCoach, fet que demostra que l'extensa experiència de la Comissió Europea en les iniciatives de control del tabac, juntament amb el prestigi del Barça, ha demostrat ser una combinació guanyadora per aconseguir millorar la salut i la qualitat de vida dels aficionats al futbol de tot Europa".

Camp Nou sense fum

Tant el FC Barcelona com la Comissió Europea han aconseguit importants èxits amb les iniciatives contra el tabac. El gener del 2012, el FCB es va convertir en el primer club de la Lliga espanyola a declarar voluntàriament l’Estadi i totes les instal·lacions del Camp Nou, zones de no fumadors. Alhora, el programa ‘Deixa de fumar amb el Barça’ és part de la guardonada campanya ‘Els exfumadors són Imparables’ (www.exsmokers.eu), una iniciativa de la Comissió Europea que ja compta amb més de 355.000 fumadors i exfumadors, als quals anima a viure una vida lliure de fums.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut