A seguir sumant davant el Múrcia

A seguir sumant davant el Múrcia

El Barça B vol seguir amb la dinàmica positiva després de les dues últimes victòries, davant el Numància en Lliga i el Nàstic en Copa Catalunya El Múrcia serà un rival molt complicat ja que necessita la victòria per allunyar-se de les posicions de descens

El Barça B rep aquest diumenge (17 hores, Esport3) un Múrcia amb la necessitat de sumar com sigui per intentar sortir d’una zona perillosa que l’apropa a les posicions de descens. El filial encara el partit amb la tranquil·litat que li donen els 50 punts aconseguits fins al moment i les dues últimes lluitades victòries, davant el Numància a Sòria i el Nàstic a Tarragona.

L’equip d’Eusebio s’ha mostrat molt sòlid en aquests dos últims partits, en què la millora defensiva ha estat clau per aconseguir ambdues victòries. I és que el filial no ha encaixat cap gol en aquests dos partits.

Sergi Roberto, OK

Després de no poder disputar les semifinals de la Copa Catalunya, Sergi Roberto estarà a punt per jugar davant el Múrcia després d’haver-se recuperat satisfactòriament de les molèsties a l’adductor esquerre.

Eusebio, doncs, tindrà gairebé tota la plantilla disponible, només amb les baixes de Juste, Grimaldo, Cá i Lobato.

Un Múrcia necessitat

L’exjugador del FC Barcelona Onésimo, ara entrenador del Múrcia, torna al Mini, on buscarà la victòria per sumar tres punts que li permetrien allunyar-se de les posicions de descens o mantenir-hi les distàncies. El Múrcia és el primer equip que està per sobre d’aquesta zona perillosa i té 36 punts, un més que l’Hèrcules, l’Osca i el Racing, que ocupen la 19a, la 20a i la 21a posició, respectivament.

El Múrcia encadena sis jornades sense conèixer la victòria però ha donat la cara davant rivals de la part alta de la classificació. Aquestes circumstàncies faran de l’equip murcià un rival complicat per al Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut