Dongou, un as decantat a la banda

Dongou, un as decantat a la banda

El jove davanter del Barça B està oferint un bon rendiment en qualsevol de les tres posicions d’atac

El Barça B ha deixat enrere la mala ratxa que el perseguia amb tres jornades d’imbatibilitat (una victòria i dos empats). Després de la derrota del 31 de marça Huelva, el tècnic Eusebio Sacristán va apostar per alguns retocs a l’onze. Un va ser la inclusió de Jean Marie Dongou. Però no per actuar com a '9' pur, la seva posició més freqüent, sinó per formar sovint decantat a qualsevol de les dues bandes.

La jugada li ha sortit bé a Eusebio. Dongou s’ha acoblat al nou lloc i s’ha mostrat molt actiu en els tres últims partits. En el darrer, davant el Múrcia, el '34' blaugrana signava l’únic gol del filial en l’empat per 1-1 al Miniestadi. Li va caure la pilota a la dreta, va retallar el seu marcador i va definir amb l’esquerra pel pal curt. Una bona celebració per al seu 18è aniversari, just el dia abans.

Una tripleta amb projecció

Dongou a la dreta, Deulofeu a l’esquerra i Luis Alberto de fals '9'. Amb molta mobilitat i intercanvis constants de posicions entre ells. És la davantera de les dues jornades anteriors. L’atacant d’origen camerunès, des d’infantil a les categories inferiors, aporta velocitat, gol i entrega en la pressió. Reconeix que intenta fixar-se en el jugador del primer equip Pedro Rodríguez i agraeix “l’ajuda de l’entrenador i els companys” en la seva formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut