Cristian Domínguez i Paco Sedano, una assegurança sota pals

Cristian Domínguez i Paco Sedano, una assegurança sota pals

Els de Marc Carmona tan sols han rebut 1,7 gols per partit a la Lliga Regular, la xifra més baixa des que hi ha estadístiques oficials (2001/02) Dels 26 partits jugats, Paco Sedano n’ha disputat 15 i Cristian Domínguez n’ha jugat 11

La porteria del Barça és una de les millors del món. No només per la qualitat dels seus porters, Paco Sedano i Cristian Domínguez, sinó per la tasca defensiva de tot l’equip, que protegeix els seus porters i evita moltes ocasions de gol. El Barça Alusport ha encaixat 45 gols en 26 partits de Lliga Regular, el nombre més baix dels últims anys. La mitjana d’1,7 gols per partit és la més baixa de la història de la Lliga des que hi ha estadístiques oficials (2001/02).

A més, l'equip blaugrana també ha estat el màxim golejador de la primera fase de la Lliga amb un total de 133 gols, fet que suposa una mitjana de 5,1 gols per partit. La temporada passada, per exemple, amb quatre jornades més de Lliga, amb un total de 30 partits, el Barça va encaixar 65 gols i en va marcar 150.

Els homes de Marc Carmona han mantingut la porteria a zero en set dels 26 partits de la Lliga Regular. L’Azkar Lugo (7-0), el Burela (8-0), el Caja Segòvia (7-0), el Puertollano (dos cops, 5-0 i 0-12), l’Inter Movistar (3-0) i l’Umacon Saragossa (5-0) han vist com la porteria se’ls feia molt petita durant els 40 minuts del partit. En atac, els blaugranes també s’han exhibit. A banda dels partits ja citats, els catalans han superat per 8-1 el Manacor, per 5-1 el Fisiomedia Manacor i per 9-1 el Ríos Renovables Ribera Navarra. A domicili, exceptuant el triomf rècord a Puertollano, els triomfs per 1-7 a la pista de l’Azkar i 2-7 a la pista del Burela són els que han tingut més gols.

L’Inter, també un dels millors

I és que l’equip madrileny també ha aconseguit un rècord per a l’entitat. Els 50 gols encaixats -una mitjana d’1,9 per partit- és una de les xifres més baixes de la competició. L’equip de José María García, que va ser el campió de Lliga en les dues primeres edicions de l’LNFS l’any 1990 i el 1991 sota la denominació d’Interviú Lloyd’s, ha acabat el curs en la tercera posició i no podria creuar-se amb el Barça Alusport fins a una hipotètica final en el play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut