Un gran èxit del FC Barcelona al 'Trofeu Ciutat de Barcelona'

Un gran èxit del FC Barcelona al 'Trofeu Ciutat de Barcelona'

La competició internacional més important del patinatge artístic estatal la va acollir la Pista de Gel blaugrana

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la Pista de Gel del FC Barcelona la competició 'Trofeu Ciutat de Barcelona'. Aquesta és l'única competició de Patinatge Artístic sobre gel Internacional que se celebra a Espanya. En aquesta hi participaven 148 patinadors que pertanyen a 15 clubs de tot Europa.

Gran feina amb els més petits

La competició va donar inici amb les més petites de la casa, i va quedar com a guanyadora l'Ingrid Amadoz. La segona va ser l'Alba Ribera; la tercera, la Júlia Rodriguez; l'Alexandra Martinez, la cinquena; la Berta Guinovart, la sisena, i la Chloe de Wrobel, la setena.

La Meritxell Mollà va quedar quarta de la seva categoria, i la Laia Capdevila va quedar primera en la categoria Benjamí, i quarta l'Annika Huestis.

A Debs A el podi va ser complet del Club: va quedar primera classificada l'Erika Riera, seguida de la seva companya Fanny Maria. Va ser tercera la Martina Puiggalí. En quart lloc va quedar la Martina Ruda. L'Ana Xiao va quedar cinquena a Infantil A.

Excel·lents amb els grans

Tant l'Alex Abad a Júnior/sènior A com el Daniel Périz a Júnior 2a van estar al més alt del podi. Ingrid Amarante, a la categoria Junior 2a, va quedar en quarta posició. A les categories nacionals a Debs, l'Ingrid Riera es va endur l'or; la seva companya Ariadna Sibera va quedar cinquena; l'Anna Royo, vuitena, i la Masha Goloubev, novena.

A Pre-Novice la Daniela Blanco va aconseguir una boníssima tercera posició; la Maria Rodriguez, la quarta; la Mónica Carratalà, la vuitena; la Jade Plancke, la catorzena, i la Júlia Puiggalí, la setzena posició.

A la categoria Novice Advanced la Irene Manau es va endur l'or amb una boníssima puntuació, i l'Aleix Gabara, en la mateixa categoria masculí, la segona posició.

Per acabar, en Júnior Isu la Júlia Ribas va aconseguir el bronze, i en masculí el Ton Consul es va tornar a endur l'or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut