Cartells i escuts abans del Barça – Betis

Cartells i escuts abans del Barça – Betis

Aquest diumenge va ser un dia de gran activitat penyística Va tancar un cap de setmana marcat també per l’últim plenari del Consell Consultiu de Penyes

Aquest dissabte es va celebrar l’últim plenari en la història del Consell Consultiu de Penyes, que passarà a ser el Consell de Penyes després de les eleccions a les federacions territorial. Per tancar un cap de setmana històric en el moviment, durant les hores prèvies al Barça – Betis, es van inaugurar tres escuts i es van presentar quatre cartells de trobada zonal.

Les trobades d’aquest estiu, presentades

Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va rebre a un total de sis penyes a la Sala de Juntes. La primera trobada en ser presentada va ser la de Lleida Sud, organitzada per la Penya Barcelonista La Societat, i que es celebrarà el proper 14 de juliol. Lluís Pérez, president de la penya i delegat del Consell Consultiu va encapçalar l’expedició de les penyes de la zona.

En segon lloc, es va presentar la Trobada de Tarragona Nord, prevista pel proper 9 de juny, organitzada per la Penya Barcelonista de Constantí. Pep Torrents, president de la penya, va venir acompanyat d’una delegació de l’agrupació de penyes de Tarragona Nord.

La Penya Barcelonista Benicarló, encapçalada pel seu president Guillermo Giner, va presentar la Trobada de Penyes de Montsià, Baix Ebre i Baix Maestrat. L’acte es celebrarà el proper 16 de juny, coïncidint amb el 25è Aniversari de la penya. El delegat del Consell Consultiu de la zona, Ramon Fibla, també va estar present.

Per últim fou la Penya Barcelonista de Betxí que va presentar la Trobada de Penyes de Castelló, prevista pel proper 15 de juny. Emilio Ballester, president de la penya i l’alcalde de la població, Alfred Remolar van encapçalar l’expedició, acompanyats de Tximo Grifol, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Castelló.

En el tram final, Pau Vilanova va rebre a dues penyes internacionals que s’havien desplaçat a l’Estadi. Primer va ser la Penya Barcelonista de Ginebra, que anava encapçalada pel seu president Manuel Lao. Els actes els va tancar la Fan Club Barça Polska, encapçalada pel vicepresident de la penya Bartosz Niewiadomski. El delegat de la zona món, Antonio Freire, també hi va ser present.

Tres escuts al Lateral

A la porta 76 de l’Estadi també hi va haver intensa activitat penyística. Dues penyes internacionals van inaugurar el seu escut, acompanyats d’una penya d’Osca.

La primera fou la Peña Barcelonista de La Habana que va descobrir la seva placa. Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes, i Pep Gaya, president de la penya, van fer els honors. Acte seguit fou la Peña Barcelonista Pomar de Cinca que va fer córrer la cortina. El president de la penya Juan Carlos Mallada i Elvira Pou van descobrir l’emblema de la penya

Finalment fou la marroquina Gent Blaugrana d’Anfa, de Casablanca, que va veure com el seu escut quedava per sempre més a la façana del Camp Nou. Pau Vilanova i Youssef Bennani, president de la penya van destapar el logotip de la penya.

Va ser un cap de setmana històric per al moviment, amb un final que ens acosta una mica més cap al títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut