Xavi Rabaseda: “Hi ha grans equips en el grup”

Xavi Rabaseda: “Hi ha grans equips en el grup”

“Hi ha equips molt difícils. Són viatges llargs, com per exemple a Moscou, Kíev o Istanbul i a banda del trajecte els partits són complicats”, diu el '22' blaugrana

En el tradicional Campus Nike que se celebra a Andorra, Xavi Rabaseda i Juan Carlos Navarro han parlat de l’actualitat blaugrana, que aquest dijous s’ha centrat en el sorteig de la primera fase de l’Eurolliga. Al costat de tots ells també s’hi ha assegut Marc Muniesa, flamant jugador de l’Stoke City anglès.

Xavi Rabaseda, aler del FC Barcelona, ha dit la seva al respecte del grup A de la Lliga Regular de l’Eurolliga que enfrontarà els blaugranes amb el CSKA de Moscou, el Fenerbahçe Ulker, el Partizan de Belgrad, el Budivelnik Kíev i el Nanterre francès. “Hi ha equips molt difícils. Són viatges llargs, com per exemple a Moscou, Kíev o Istanbul i a banda del trajecte els partits són complicats”, ha dit el de Ripoll.

El ‘22’ blaugrana, a més, ha afegit que un dels rivals a tenir en compte, pel canvi d’entrenador, serà el conjunt turc. “Hi ha grans equips com el CSKA, que és un dels grans i favorits i també el Fenerbahçe, que ha fitxat Zeljko Obradovic i serà molt dur”, ha explicat Rabaseda a Andorra.

“És un gran jugador”

Juan Carlos Navarro, el capità del Barça, ha donat el seu parer sobre Vassilis Spanoulis, un dels jugadors més cobejats d’Europa a dia d’avui i que ha acabat contracte amb el seu actual equip. “És un jugador que tothom voldria tenir al seu costat. Aquesta nova temporada sembla que hi haurà canvis i per guanyar títols hi ha d’haver jugadors importants

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut