Rodrigo Corrales i Carlos Molina, cedits al BM Osca

Rodrigo Corrales i Carlos Molina, cedits al BM Osca

El porter Corrales renova un any més la seva cessió i el lateral Molina canvia la cessió a Saragossa per Osca

El FC Barcelona d’handbol està treballant per l’evolució dels joves jugadors sorgits de les categories de formació del Club. Per seguir aquesta línia, el Club ha arribat a un acord amb el BM Osca per prolongar una temporada més la cessió de Corrales i per cedir als de l’Alt Aragó Carlos Molina, fins ara cedit al BM Aragó.

Un porter de futur

Rodrigo Corrales va néixer a Cangas de Morrazo fa 23 anys. Va arribar de Galícia a Barcelona la temporada 2006/07. De les categories de formació blaugrana va fer el salt als entrenaments i convocatòries del primer equip l’any 2010.

Corrales va simultaniejar el segon equip amb el primer equip fins que la temporada 2012/13 va ser cedit al BM Osca de la Lliga Asobal. La seva bona actuació amb els aragonesos li va valdre debutar, en partit amistós, amb la selecció estatal absoluta el mes de juny passat.

El FC Barcelona Intersport té un altre jove porter cedit, Gonzalo Pérez de Vargas. El jove de Toledo disputarà l’exigent Lliga francesa d’handbol amb Fenix Toulousse.

Canvi de club

Després d’estar cedit durant una temporada i mitja al BM Aragó, el lateral andalús del FC Barcelona d’handbol, Carlos Molina, canvia de club per anar cedit al BM Osca.

Molina va arribar a Barcelona, provinent de Còrdova, la temporada 2009/10. Internacional a les categories inferiors, va debutar amb el primer equip la temporada 2010/11 contra el BM Guadalajara.

El lateral blaugrana va combinar el segon equip amb el primer equip fins que l’any 2012 va ser cedit al BM Aragó, on ha destacat la seva capacitat de llançament exterior, amb un percentatge d’encert del 55% des dels 9 m, a l’última edició d’Asobal.

Molina i Corrales tenen contracte vigent amb el FC Barcelona fins a la fi de la temporada 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut