Setze medallistes del FC Barcelona al campionat estatal d’atletisme

Setze medallistes del FC Barcelona al campionat estatal d’atletisme

Els 100 m, la llargada, el relleu curt i el disc femení coronen els atletes del FC Barcelona en el Campionat d’Espanya d’Alcobendas

Durant el cap de setmana va tenir lloc el Campionat d’Espanya d’atletisme a l’aire lliure a Alcobendas. Setze medalles (quatre d’or, cinc de plata i set de bronze) es van endur els atletes del FC Barcelona.

Les medalles d’or

Quatre blaugranes van pujar a dalt de tot del podi. Ángel David Rodríguez, als 100 m i amb un temps de 10.26, va continuar demostrant que no té rival a la velocitat.

Al salt de llargada el blaugrana Jean Marie Okutu va assolir el primer lloc amb un salt de 7,76 m, i al relleu de 4x100 m blaugrana, amb Ike, Ramos, Díez i Rodríguez, es van imposar a la resta amb un temps de 40.30.

En les proves femenines la llançadora de disc blaugrana Sabina Asenjo va assolir l’or amb un llançament de 52,58 m.

Les medalles d’argent

Dídac Salas va ser argent a la perxa amb un salt de 5,40 m. A la javelina, Jordi Sánchez va llançar 68,63 m, fet que li va valdre la plata; i al relleu masculí de 4x400 m també va fer la segona posició.

En noies, Maria Teresa Urbina va ser el segon lloc als 3.000 m obstacles amb la seva millor marca de la temporada, 10.06.45. A la disciplina del llançament de martell, Laura Redondo va finalitzar en segon lloc amb 65,52 m.

Les medalles de bronze

Set són les medalles de bronze que els blaugranes van emportar-se d’Alcobendas a Barcelona. Als 200 m, amb 20,29 m, el blaugrana Iván Jesús Ramos va ser tercer, el mateix lloc que Sebastián Martos als 3.000 m obstacles i Javier Bermejo en alçada.

En els llançaments dues van ser les medalles de bronze del FC Barcelona. Cuesta, en disc, i Martín, en martell, van pujar al tercer calaix del podi.

En noies, Carla Franch a la perxa i amb un salt de 4,10 m, i Debora Calveras, en el triple salt i amb un salt de 13,35 m, van ser les medalles de bronze de l’equip femení blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut