Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo, sinònim d’èxits

Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo, sinònim d’èxits

La parella de jugadors francesos, jugant plegats, han portat els ‘bleus’ a les cotes més altes de la seva història i ara coincideixen al FC Barcelona

Karabatic i Sorhaindo es tornaran a trobar a Barcelona després d’haver desenvolupat una prolífica i reeixida carrera amb la selecció francesa. Després de De Clara, als anys 70, i Jerome Fernández, Sorhaindo i Karabatic són el tercer i quart jugador francesos de la història de la secció.

4 Campionats conjunts

Un or olímpic, un Campionat d’Europa i dos campionats del món amb la selecció francesa és el bagatge conjunt dels Karabatic i Sorhaindo quan han jugat plegats a l’equip de França.

El primer gran campionat que van assolir conjuntament va ser el Mundial del 2009 a Croàcia. Posteriorment, any 2010 l’europeu d’Àustria va veure com Sorhaindo i Karabatic pujaven a dalt de tot del podi.

A Suècia 2011, de nou Karabatic i Sorhaindo van pujar a dalt de tot del podi. Un primer lloc que van repetir als Jocs de Londres.

Campions d’Europa

En l’àmbit de clubs, encara que a diferents equips, Sorhaindo i Karabatic ja saben el que és assolir la glòria més alta a Europa.

Karabatic ha estat dues vegades campió d’Europa de clubs, el 2003 amb el Montpeller i el 2007 amb el THW Kiel.

Sorhaindo va ser campió de la Champions d’handbol amb el FC Barcelona l’any 2001 a Colònia.

Connexió entre el lateral i el pivot

Un dels aspectes tàctics més valorats a l’handbol és la connexió entre el lateral i el pivot. Karabatic a la posició de lateral i Sorhaindo al pivot, coneixen com són les característiques del joc de l’altre, un fet que afavoriria la ràpida adaptació de Karabatic al joc blaugrana.

A més, ambdós jugadors poden actuar en tasques ofensives i defensives

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut