Ourense acull la 13na Xuntanza de penyes gallegues

Ourense acull la 13na Xuntanza de penyes gallegues

Silvio Elias va encapçalar la representació del FC Barcelona

El cap de setmana del 15 i 16 de juny es va celebrar a Ourense la 13na Xuntanza de Peñas Barcelonistas de Galicia. En aquesta edició la Peña Eternos do Barça de la localitat gallega va exercir d’amfitriona en tots els actes que es van realitzar durant la trobada.

Col·loqui i sopar de gala

El tret de sortida de la Xuntanza d’aquest any el va donar un col·loqui sobre l’actualitat blaugrana al que van assistir més de cent penyistes. Aquest, celebrat al Liceo de Ourense, va estar presidit pel Delegat de les Relacions amb UEFA del FC Barcelona, Amador Bernabeu. A més d’ell, també van participar com a ponents, entre d’altres, els ex jugadors del Barça Paco Clos i Fco. José “Lobo” Carrasco, el Delegat del Consell Consultiu de Galícia, Salvador Cerviño i el president de la Peña Eternos do Barça, Manuel Cerreda.

La jornada es va tancar amb el tradicional sopar de gala que va congregar a gairebé cent penyistes.

Rua i dinar popular

El matí de diumenge va acollir dos dels actes centrals de la 13na Xuntanza. A les 11, més de 350 persones van desfilar amb els estendards de les seves penyes fins a la Plaça Major d’Ourense.

Després de la desfilada, l’expedició blaugrana, encapçalada per Silvio Elias, directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica del FC Barcelona, es va traslladar a l’Ajuntament d’Ourense on van ser rebuts per l’alcalde de la localitat, Agustín Fernández.

Posteriorment, la Peña Eternos do Barça havia organitzat una visita a les famoses Termas de Outariz, un lloc d’interès turístic i amb propietats medicinals, del que van poder gaudir tant els penyistes com els representants del Club.

Finalment, i com a colofó dels actes de la 13na Xuntanza de Peñas Barcelonistas de Galicia, més de 400 penyistes van poder assaborir un magnífic dinar popular.

Durant aquest acte, la penya amfitriona va guardonar als quatre penyistes més destacats d’entre els aficionats gallecs durant la temporada, un per cada província gallega.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut