Carmona: “Hem estat molt millor que a les semifinals”

Carmona: “Hem estat molt millor que a les semifinals”

El tècnic del Barça Alusport elogia la feina de l’equip a la final i creu que el resultat ha estat curt pels mèrits d’uns i altres Ha valorat molt la tasca de Sergio Lozano, qui ha disputat la final sense poder xutar a causa d’unes molèsties al quàdriceps

Marc Carmona ha volgut felicitar el seu equip un cop acabada la final guanyada contra el Marfil de Santa Coloma (4-3). “Estic content. Hem estat molt millor en tot que a semifinals. Hem defensat bé, en atac hem tingut molta més fluïdesa i hem estat més generosos en els talls sense pilota. Crec que hem fet un més bon partit que a semifinals”, ha declarat. Pel tècnic, el més just hauria estat un resultat més ampli i un final més relaxat per al Barça Alusport.

Ara, “continuïtat”

Satisfet amb el que ha ofert el seu equip, Marc Carmona desitja ara que els seus jugadors mantinguin el bon to a la Supercopa, que arrenca dimarts contra ElPozo Múrcia. “Hem de donar continuïtat a això que s’ha vist a la final. A semifinals vam fer un partit per sota del nostre nivell. Ara cal intentar recuperar la gent”, ha explicat.

Lozano: “No podia xutar”

El tècnic també s’ha desfet en elogis cap a Sergio Lozano, qui no podia xutar a causa d’unes molèsties al quàdriceps. “És un jugador important per a nosaltres i ell s’ha compromès a jugar sense disparar. Ens ha ajudat moltíssim”, ha manifestat agraït.

El mateix Lozano ha reconegut aquestes molèsties al final del partit: “He pogut jugar i ajudar els companys, però no podia xutar. Però el més important és que hem guanyat i hem assolit un títol que no vam guanyar la temporada passada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut