Pascual i Huertas destaquen la bona tasca que es fa any rere any a Encamp

Pascual i Huertas destaquen la bona tasca que es fa any rere any a Encamp

El tècnic i el tercer capità de l’equip han estat acompanyats pel Cònsol Menor del Comú, Jordi Torres "Als matins fem una sessió física, cap al migdia una segona sessió de tècnica individual, i una tercera, a la tarda, que és de tàctica", explica Pascual

[[DES_1]]

Xavi Pascual i Marcelinho Huertas han estat els representants del FC Barcelona a la ja clàssica roda de premsa del Comú d’Encamp. El tècnic i el tercer capità de l’equip han estat acompanyats pel Cònsol Menor, el senyor Jordi Torres.

L’entrenador barcelonista no ha volgut deixar passar l’ocasió d'elogiar la tasca que fan temporada rere temporada els habitants i els responsables de les instal·lacions d’Encamp, on treballa l’equip de bàsquet des de fa sis temporades consecutives: “És un plaer ser un any més aquí, ja que ens sentim com a casa. Totes les meves pretemporades han coincidit aquí a Encamp i la veritat és que aconseguiu que l’ambient sigui molt familiar, tenim molt bona qualitat d’instal·lacions per poder treballar, ens sentim molt a gust, quant a la discreció també, i crec que al llarg d’aquests anys s’ha pogut treballar amb molt bona sintonia i esperem que segueixi així durant molts anys més”.

Traiem molt de profit a aquesta setmana amb molts entrenaments i molta exigència

“El cert és que traiem molt de profit a aquesta setmana amb molts entrenaments i molta exigència. Tant de bo aquest any aconseguim també algun títol i que Encamp segueixi sent talismà per a nosaltres”, ha afegit el tècnic de Gavà.

La tasca diària a Encamp

“La nostra feina no sempre és igual però és bàsicament la de tres sessions diàries. Als matins fem una sessió física, cap al migdia una segona sessió de tècnica individual, i una tercera, a la tarda, que és de tàctica. En aquesta els nous jugadors es van adaptant a les coses que volem tàcticament, però també els que porten força temps amb nosaltres, ja que cada any busquem coses diferents, tant a nivell defensiu com ofensiu. Cada any és diferent i aquest és un dels aspectes més bonics del nostre esport, que cada temporada és una nova ensenyança, un nou camí per aconseguir l’èxit”, ha explicat Xavi Pascual.

L’evolució dels lesionats

Pascual ha parlat també de com estan els dos jugadors que treballen al marge del grup. Navarro i Lorbek: “Tant en Juan Carlos com l’Erazem estan seguint els terminis que ens havíem marcat de la seva recuperació. Podem dir que estan entrant a la recta final, però cal destacar que aquest tram final és un tram final important i que cal anar a poc a poc perquè és llarg. De tota manera estem contents amb la seva evolució. Aquí a Encamp, per primer cop, comencen a tocar una mica de pista –sensacions de tir-, però això ja és una bona notícia. Esperem que en un període relativament curt els puguem tenir jugant.”

Tant en Juan Carlos com l’Erazem estan seguint els terminis que ens havíem marcat de la seva recuperació. Podem dir que estan entrant a la recta final

Com està veient l’Eurobàsquet

“Pel que fa a l’Europeu, el cert és que s’ha pogut veure molta disparitat de coses. És a dir, s’han pogut veure seleccions molt serioses, que treballen molt bé, i d’altres que no ho son tant i clarament s’està veient la diferència entre aquests dos aspectes. D’altra banda, també hi ha hagut seleccions que han rendit per sota del nivell teòric de les seves plantilles i d’altres que han rendit per damunt del nivell esperat ”, ha volgut destacar Xavi Pascual.

Pel que fa a la segona fase del Torneig, Pascual considera que serà molt millor: “La segona fase que s’inicia aquest dimecres serà molt interessant, ja que s’acumulen les victòries de la primera fase i un error et pot deixar fora. M’ho estic passant força bé veient tant bàsquet i seguint també els nostres jugadors. Crec que tots estan tenint una actuació bastant correcta i ara veurem quines possibilitats tenen de fer-ho bé els que segueixen endavant.”

La segona fase de l'Eurobasket serà molt interessant. M’ho estic passant força bé veient tant bàsquet i seguint també els nostres jugadors

Binomi Barça-Madrid?

Quan em miro la plantilla de València, la d’Unicaja, la de Caja Laboral que ha quedat arreglada, veig plantilles d’altíssim nivell que aspiren absolutament a tot... I quan miro a Europa, ja no et dic res, perquè en puc trobar unes vuit o nou de primeríssim nivell. Per tant, d’entrada jo no tinc mai aquesta sensació. A mi només m’ocupa i em preocupa el primer partit que em toqui jugar en competició oficial i a partir d’aquí anar creixent. Tant de bo al final, no dic que ens ho disputem amb ells, però sí que sigui amb algú. Això significarà que serem un dels que arribem fins al final i tindrem opcions de guanyar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut