El primer dels dos viatges del Barça d’handbol a Skopje

El primer dels dos viatges del Barça d’handbol a Skopje

El Barça d’handbol jugarà dues vegades a Skopje, davant el Vardar i el Metalurg, al Grup C de la Champions d’handbol 2013/14

Dissabte a les 18.15 h arrenca la Champions d’handbol i el FC Barcelona ho farà a Skopje, capital de Macedònia, davant el Vardar. Aquest partit serà la primera de les dues visites blaugrana en una ciutat on l’handbol es viu d’una manera molt especial.

Primer el Vardar

L’HC Vardar Skopje, el primer rival del Barça d’handbol a la Champions, arriba a la Champions 2013/14 com a campió de la Lliga de Macedònia 2012/13.

Vardar va superar a la final el seu rival de ciutat i també rival dels blaugranes en l’actual edició de la Champions, el Metalurg. Entre els jugadors més coneguts de Vardar figuren Alex Duixebàev, Iñaki Malumbres, Chipurin, Dibirov i el germà del blaugrana Kiril Lazarov, Filip.

Després, el Metalurg

No serà fins al mes de febrer que el Barça d’handbol torni a Skopje per jugar davant el Metalurg. En finalitzar com a subcampió de la Lliga Macedònia, el Metalurg va haver de jugar una eliminatòria prèvia per accedir a la VELUX EHF Champions League d’enguany.

El Metalurg va superar el Pick Szeged, entrenat per Juan Carlos Pastor, a l’eliminatòria prèvia i va accedir al Grup C, on és el Barça i el seu rival ciutadà, el Vardar.

Skopje és una ciutat que viu abocada en l’handbol i on els duels entre el Vardar i el Metalurg són dels més ‘calents’ que es poden trobar a Europa.

Lazarov, ídol del país

El blaugrana i macedoni Kiril Lazarov és tota una llegenda a l’antiga república iugoslava. Capità de la selecció i escollit millor esportista del país, ha estat requerit ja per diversos mitjans de Skopje per conèixer la seva opinió quant al partit de dissabte.

A més, i malgrat que Kiril Lazarov no ha jugat mai ni amb el Vardar ni amb el Metalurg, es trobarà al pavelló Boris Trajkovski el seu germà Filip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut