Joey Dorsey: “La meva gran contribució a l’equip serà el rebot i la defensa”

Joey Dorsey: “La meva gran contribució a l’equip serà el rebot i la defensa”

El nou pivot del FC Barcelona diu que vol ajudar l’equip “al màxim” i admet: “Vull aprendre i donaré el 100%” “La seva intimidació és una altra de les grans virtuts. També el rebot defensiu i ofensiu”, explica Joan Creus

Joey Dorsey ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del FC Barcelona. El pivot americà, de 30 anys, és una de les cinc noves incorporacions de Xavi Pascual per a la pròxima temporada i ha fet evident les ganes que tenia de jugar al club blaugrana.

Estic molt content de ser aquí, de tornar a la Lliga ACB i també a l’Eurolliga. Vull ajudar l’equip al màxim, en defensa i en atac”, ha comentat Dorsey, que ha afegit: “Donaré el 110% i també vull aprendre”. A més, Dorsey ha afirmat: “La meva contribució més gran a l’equip serà en defensa i en el rebot”.

“És un pivot intimidador”

El pivot, de 202 cm i 128 quilos i que va guanyar l’Eurolliga el 2012 amb l’Olympiacos, ha estat descrit per Joan Creus. “És un jugador que aportarà intensitat en el seu joc, capacitat atlètica. Té dues característiques fonamentals: rebot defensiu i ofensiu. La seva intimidació és una altra de les grans virtuts”, ha comentat el secretari tècnic de la secció. Creus també ha dit: “Creiem que donarà més potència en el joc interior, que potser ens va faltar la temporada passada. No és un gran anotador, però en aquest últim any ha fet un pas endavant”.

Dorsey, que ha recordat que ha jugat amb diversos jugadors de la primera plantilla, ha elogiat Navarro. “Tinc ganes de jugar amb ell i jugar el pick'n'roll amb ell. El vaig conèixer quan jo estava a Memphis en la meva època universitària”, ha recordat l’americà, que lluirà el dorsal 6 aquesta temporada 2013/14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut