Els dorsals de la temporada, definits

Els dorsals de la temporada, definits

Aquests són els dorsals oficials que lluiran els 25 jugadors del primer equip aquesta temporada 2013/14

Després que el cos tècnic del FC Barcelona i la direcció esportiva confirmessin aquest dilluns que Afellay i Cuenca tindrien dorsal del primer equip –el ’19’ i el ‘23’– han quedat totalment definits els dorsals oficials que lluiran els 25 jugadors del primer equip aquesta temporada 2013/14.

Valdés, Piqué, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Dos Santos, Pinto, Mascherano, Bartra, Sergio, Alba i Adriano mantenen els mateixos dorsals que el curs passat. Les noves altes del primer equip –Neymar, Sergi Roberto i Oier– lluiran l’'11’, el ‘24’ i el ‘25’, respectivament. La resta han decidit canviar-se el número. És el cas d’Alves, Montoya, Pedro, Song i Tello. El brasiler ha optat pel ‘22’ que lluïa Abidal; Montoya, pel ‘2’ que ha alliberat el mateix Alves; Pedro, pel ‘7’ que portava Villa els últims anys; Song, pel ‘17’ en lloc del ‘25’, i, finalment, Tello, pel ‘20’ en lloc del ‘37’.

[[BOTOGRIS::La plantilla 2013/14++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/plantilla::VER::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut