Recreativo - Barça B: Derrota clara a Huelva (3-0)

Recreativo - Barça B: Derrota clara a Huelva (3-0)

El Barça B pateix la segona desfeta de la temporada contra el conjunt de Sergi Barjuan Els tres gols rivals han arribat en un segon temps que ha de servir per aprendre

Derrota clara del Barça B a Huelva. El conjunt d’Eusebio Sacristán no ha pogut seguir sumant i ha patit al Nuevo Colombino la segona derrota de la temporada. Ha estat una desfeta clara, soferta en un segon temps en què els blaugranes han encaixat els tres gols que han decidit el matx.

Angoixes des del principi

La bona línia mostrada per l’equip contra el Madrid Castella no ha tingut continuïtat aquest divendres a la nit. Des del principi el Barça B s’ha trobat incòmode sobre la gespa. Ha estat el Recre l’equip més incisiu i només Masip ha salvat que el primer arribés durant la primera mitja hora. Als d’Eusebio, en canvi, els mancava profunditat en la possessió.

No surt res

A la represa la tònica ha seguit sent la mateixa. El Recreativo ha estat el conjunt dominador i ha acabat trobant el camí del gol en el minut 55, moment en què Jonathan Valle ha enviat una pilota a l’escaire, imparable per a Masip.

A partir d’aquest punt el Barça B ha anat a menys i ha vist com el Recreativo sentenciava el partit amb un golàs de Montoro i un altre de Linares en un segon temps que ha de servir per aprendre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut