El primer equip rep els vestits formals de Replay

El primer equip rep els vestits formals de Replay

La plantilla del FC Barcelona ha rebut aquest dijous la línia de roba formal Replay per a aquesta temporada Des del mes de juliol del 2013 la firma italiana és patrocinador oficial dels vestits formals dels esportistes del club

El FC Barcelona ha rebut aquest dijous la línia de roba formal Replay, que des del mes de juliol és patrocinador oficial dels vestits formals dels esportistes del Club, en un acte que ha tingut lloc a la botiga del Passeig de Gràcia de Barcelona. En aquesta recepció Matteo Sinigaglia, director general de Fashion Box, marca líder de primera qualitat en roba texana que comercialitza la firma Replay, ha lliurat personalment als jugadors del Barça i al seu entrenador, Gerardo ‘Tata’ Martino, la nova línia de roba formal que vestiran els jugadors durant aquesta temporada i que ha estat dissenyada en exclusiva per al FC Barcelona.

Segons els seus creadors aquest disseny, formal i ‘smart casual’ al mateix temps, està en consonància amb l’atractiu estil de joc del FC Barcelona. Tractant-se d’una empresa pionera en la innovació, Replay ha dissenyat una nova manera d’utilitzar el teixit texà, en què el concepte tradicional dels texans arriba a abastar l’àmbit de la qualitat de la confecció.

El vestit, en l’estil tradicional ajustat de Replay, inclou una americana de dos botons amb butxaques sobreposades i amb el folre interior de color grana, que remet als colors tradicionals del Club. A la solapa hi figura un segell amb la ‘R’ de Replay mentre que l’escut del FC Barcelona és present en forma de pin a la corbata. Replay és des del passat mes de juliol i per a les properes quatre temporades patrocinador dels vestits formals oficials que portaran tant els jugadors de la primera plantilla de futbol com la resta d’esportistes del Club.

Segons Antoni Rossich, director general del FC Barcelona, l’acord amb Fashion Box és molt satisfactori per al Club i compleix totes les expectatives, tant pel prestigi de la marca com pels dissenys dels nous vestits. “La proposta de Replay té personalitat i presenta un estil amb el qual ens sentim identificats. Transmet dinamisme, modernitat i elegància al mateix temps. Fashion Box és una empresa líder en el seu sector i ens uneix una vocació internacional per arribar a clients i aficionats de tot el món”.

Per la seva part Matteo Sinigaglia, director general de Fashion Box, ha comentat: “Estem encantats de vestir el millor equip de tots els temps. Amb aquesta nova col·lecció estem redefinint el món de la moda formal i mesclant-lo amb la cultura del texà, i aquest només és el primer pas. Seguirem desenvolupament iniciatives noves i interessants, creant sinergies entre les nostres marques que assegurin un èxit continu per a Replay i el FC Barcelona, tant dins com fora del camp.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut