El Barça és l’equip europeu que més gols marca per partit

El Barça és l’equip europeu que més gols marca per partit

El FC Barcelona ha marcat 22 dianes en sis jornades i registra una mitjana de 3,6 gols per partit, superant els 3,25 de l’Inter de Milà i de l’Anderlecht

El Barça de Tata Martino ha començat la Lliga de la millor manera possible: 18 punts de 18 possibles. Amb sis victòries, el tècnic argentí ha igualat el millor inici del FC Barcelona a la competició regular, que l’havia registrat per última vegada Tito Vilanova la temporada passada amb els mateixos punts en sis jornades, 17 gols a favor i cinc en contra. Aquest curs 2013/14 Valdés també ha encaixat cinc dianes en sis partits, però en l’aspecte golejador l’equip ha estat encara més encertat. En el que portem de Lliga, ha vist porteria en 22 ocasions i disposa d’una mitjana de 3,6  gols per partit. Són els millors registres d’Europa.

Set gols contra el Llevant, un contra el Màlaga, tres contra el València i el Sevilla i quatre contra Rayo i Reial Societat sumen en total 22 gols que situen el Barça com el club de les principals Lligues continentals que fa més mal a les defenses rivals.

Els números de les altres Lligues europees

L’Anderlecht belga és l’únic equip que ha fet més gols que els blaugranes. Ha marcat 26 gols en vuit jornades –dues més que el Barça– i la seva mitjana és de 3,25 dianes per partit. Tot i això, quan els belgues havien disputat sis jornades, disposaven de 21 gols a favor, un menys que els que tenen ara els de Tata Martino.

Igual que l’Anderlecht, l’Inter de Milà també registra una mitjana de 3,25 gols per enfrontament, però en el seu cas ha fet 13 gols en només quatre jornades. A la resta de principals Lligues europees, els equips més encertats de cara a porteria són el Heerenveen holandès (19 gols en set partits i 2,71 de mitjana), el Borussia Dortmund alemany (16 dianes en sis jornades i 2,6 de mitjana), l’Sporting de Lisboa (13 gols en cinc enfrontaments i 2,6 de mitjana) i el Mònaco francès (13 gols en set duels i una mitjana de 1,85). A la Premier League l’equip amb millors números és el Manchester City, amb un balanç de 12 gols en cinc partits (2,4 de mitjana).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut