Golejada del Celtic contra el Kilmarnock abans de rebre el Barça (2-5)

El proper rival del Barça a la Champions ha sumat una nova victòria amb gols de Samaras (3), Commons i Balde i segueix líder invicte de la Scottish Premier League

Una nova jornada i una nova victòria. El Celtic de Glasgow, rival del Barça dimarts a la Champions, ja en suma sis en set jornades disputades i és líder en solitari de la Lliga escocesa. Aquest dissabte els verd-i-blancs s’han emportat els punts del camp del Kilmarnock (2-5) amb una exhibició de Samaras, amb tres gols. El conjunt de Lennon, però, ha vist com els locals li remuntaven un 0-3 a favor, amb dianes de Commons i Samaras (2), i el col·locaven en una situació poc còmoda (2-3).

Samaras, dosi de tranquil·litat

Després de viure un segon temps contra les cordes, al minut 88 ha aparegut novament Samaras per firmar el seu hat-trick particular i aportar una dosi de serenitat a un partit que s’havia complicat per als homes de Neil Lennon. Amb tot a favor, Balde ha tancat la golejada quan ja s’havia superat el temps reglamentari.