Xavi Pascual: “Esperem la millor versió del Granollers”

Xavi Pascual: “Esperem la millor versió del Granollers”

Toni García, entrenador del BM Granollers, i Xavi Pascual han valorat en roda de premsa conjunta el derbi de l’handbol català

La sala de premsa del Palau d’Esports estava plena de gom a gom. ‘Pasqui’ i Toni García valoraven conjuntament el partit de dimarts a les 21 h entre el Fraikin Granollers i el FC Barcelona, un derbi que arriba amb els dos equips invictes després de cinc jornades de Lliga. A causa del gran nombre de mitjans presents a la sala, Pascual ha explicat que veu que "el partit desperta molt d’interès i això és una cosa molt bona per als dos clubs i per a l’handbol català”.

Granollers, en forma

Xavi Pascual ha explicat com veu l’estat de forma del rival de dimarts, el Fraikin BM Granollers: “Esperem la millor versió de Granollers i això ens obligarà a donar la nostra millor versió. Sempre és molt difícil per a nosaltres jugar a Granollers. La gent ens pressiona molt. El BM Granollers està fent una campanya extraordinària. Són ferms candidats a estar a dalt de tot”.

Pels blaugranes és un “partit difícil". "Anirem amb la intenció de guanyar però sabent que el Granollers és l’equip més en forma que hi ha a la Lliga”, ha explicat el tècnic culer.

“Ja fa anys que estan fent feina, és un equip consolidat i que mostra un alt nivell de joc durant tots els partits”, ha manifestat Pascual per finalitzar l’anàlisi del rival de dimarts.

Seguir la línia marcada

Pascual s’està mostrant satisfet amb el nivell de joc del FC Barcelona d’handbol durant aquesta temporada: “Seguir aquesta línia que portem és la nostra obligació. Quan sortim al camp ho deixem tot, millor o pitjor, però el meu equip ho deixa tot i això és el que demanaré demà als meus jugadors”.

Pascual ha alertat del que suposa un derbi a Granollers: “Les sorpreses poden succeir i això és un derbi, n'he viscut molts i venir aquí sempre ha estat molt difícil per a nosaltres. Apostaria per un Granollers segon a final de Lliga i nosaltres primers”.

El tècnic blaugrana també ha explicat que el centre d’atenció del seu equip es troba en el triomf més enllà del bon moment dels vallesans: “Si vingués aquí amb el Granollers desè serien 2 punts que tothom ens donaria per guanyats, com passa sempre. Demà són 2 punts importantíssims per a la Lliga, amb tot el respecte cap al Granollers. Serà un partit molt complicat, molts del meus jugadors no saben el que significa el derbi i els del Granollers sí que ho saben. Fàcil no ho tindrem”.

Somiant i tocant de peus a terra

El tècnic del Fraikin Granollers, Toni García, ha explicat: “Jo he somiat que podíem guanyar demà, treballem per això però també toco de peus a terra”.

García ha insistit que dimarts el seu equip ha de seguir en la seva línia: “No ens hem de tornar bojos. Hem de ser nosaltres mateixos, si no hauríem de fer mixta a tots els jugadors del Barça”.

“Por no tenim per al partit de demà, tenim respecte pel Barça però no por. Hem de ser nosaltres mateixos. Hem de seguir creixent davant un rival molt potent com és el Barça, si no perdrem el que hem fet”, ha comentat el tècnic dels del Vallès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut