Canvi d’horari FC Barcelona – Dinamo Minsk

Canvi d’horari FC Barcelona – Dinamo Minsk

El partit corresponent a la jornada 6 de la Champions d’handbol entre el FC Barcelona i el Dinamo Minsk, tindrà lloc dissabte 23 de novembre a les 12.15 h al Palau Blaugrana

Aquest partit estava programat, des del mes de setembre passat, a les 16.15 h del mateix dissabte 23 de novembre. Posteriorment, es va conèixer que el partit de futbol entre el FC Barcelona i el Granada CF tindria lloc el mateix dissabte, a les 16 h.

Evitar la coincidència amb el futbol

Per evitar la coincidència horària amb el partit de futbol, la secció d’handbol del FC Barcelona va sol·licitar a l’EHF, als operadors televisius d’ambdós equips i al Dinamo Minsk poder jugar dissabte després del FC Barcelona - Granada o traslladar el partit a diumenge.

La possibilitat de jugar diumenge va quedar descartada pel fet que el Dinamo Minsk ja tenia tancat el pla de viatge per tornar a Bielorússia. La possibilitat de jugar dissabte, després del partit de futbol, va ser descartada pels operadors televisius i finalment l’EHF va fixar el partit dissabte al migdia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut