Villa de Aranda Top Ribera i Naturhouse La Rioja, rivals del primer equip i del Barça B d’handbol a vuitens de Copa del Rei

Villa de Aranda Top Ribera i Naturhouse La Rioja, rivals del primer equip i del Barça B d’handbol a vuitens de Copa del Rei

L’eliminatòria de vuitens serà l'11 de desembre a partit únic. El primer equip jugarà a Aranda de Duero, i el segon equip ho farà a Barcelona davant el Naturhouse

El primer equip i el filial ja coneixen quins seran els seus rivals a l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei d’handbol. El primer equip jugarà, com a visitant a partit únic, davant del Villa de Aranda, i el segon equip ho farà davant del Naturhouse La Rioja, també a partit únic, però en condició de local.

El precedent aquesta temporada

El rival del primer equip d’handbol del FC Barcelona, el BM Villa de Aranda, viu la seva segona temporada a la Lliga Asobal. Els d’Aranda de Duero ocupen el 14è lloc a la classificació de la màxima competició estatal.

Aquesta temporada els blaugranes ja s’han enfrontat, en Lliga, davant els castellans. Xavi Pascual i els seus homes es van imposar per 20 a 44 a la pista dels de Burgos.

El BM Villa de Aranda Top Ribera arriba als vuitens de final de Copa en superar a l’eliminatòria prèvia el BM Pozoblanco per 25 a 35.

El rival més complicat

El FC Barcelona B no ha estat afortunat en el sorteig de vuitens de Copa del Rei. El segon classificat a la Lliga Asobal i equip que està jugant la Champions, el Naturhouse La Rioja, serà el rival dels joves entrenats per Toni Gerona.

El filial blaugrana arriba als vuitens de Copa del Rei d’handbol després de superar el Zarautz per 27 a 36 i el CD Bidasoa per 23 a 21. Ara els tocarà jugar davant un equip que lluita a dalt de tot de l’Asobal i que, a la vegada, lluita per estar entre els 16 millors equips d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut