Xavi Pascual: “No es pot demanar res més a l’equip”

Xavi Pascual: “No es pot demanar res més a l’equip”

A la prèvia del partit davant Minsk, Pascual ha fet balanç de la primera volta de Champions i ha destacat la qualitat del Dinamo

Dissabte a les 12.15 h i en directe per Esport3, el FC Barcelona iniciarà el seu camí a la segona volta de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League. Ho farà davant un rival, com és el Dinamo Minsk, al qual van superar la setmana passada a Bielorússia i del qual Pascual opina que és "un molt bon equip".

Satisfacció de Pascual

El tècnic blaugrana ha valorat el partit davant el Dinamo de dissabte i la primera volta blaugrana a Europa. Sobre la primera volta, ‘Pasqui’ ha explicat: “No es pot demanar res més a l’equip. “Estic molt satisfet del que he vist. Tothom té els peus a terra i desitjo que continuem treballant com fins ara”.

“El Dinamo Minsk és un molt bon equip, som els únics que hem pogut guanyar a la seva pista. Estan fent un bon joc durant la primera fase”, ha opinat del rival.

“Ells van fer allà una gran primera part i a la segona la nostra defensa i la nostra porteria van estar excel·lents. Saben atacar el nostre sistema defensiu, en atac mouen la pilota amb criteri….” Ha comentat l’entrenador del FC Barcelona d’handbol sobre el joc del Dinamo Minsk.

Pascual podrà comptar per dissabte amb els 16 jugadors del primer equip.

Lluitant per entrar a vuitens

El Dinamo Minsk arranca la segona volta de Champions en cinquè lloc de la classificació amb 4 punts. Els de Minsk són a dos punts de la segona posició del grup, fet que dóna prova de la igualtat existent en el Grup C.

El Dinamo arriba a Barcelona amb l’exblaugrana Mikel Aguirrezabalaga, que és un dels laterals que ha incorporat aquesta temporada i que augmenta el nivell de la primera línia bielorussa.

Un altre jugador de gran nivell europeu que ha incorporat el Dinamo és l’extrem croat Ivan Nincevic, fitxat del Füchse Berlín, aquesta temporada. El central Damir Doborac és el seu referent ofensiu a Europa amb 25 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut