Migdia penyístic previ al Barça – Granada

Migdia penyístic previ al Barça – Granada

Cinc penyes van inaugurar el seu escut, i es va celebrar una recepció a l’Auditori 1899

En un horari atípic de partit de futbol, el dissabte va ser un dia de gran activitat penyística durant les hores prèvies al Barça – Granada. El vicepresident Jordi Cardoner i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, van rebre gairebé quatre-cents penyistes representant 17 penyes a l’Auditori 1899.

Les penyes de Castella-La Manxa van aportar el gruix d’assistència, amb més de 300 penyistes, i 13 penyes de la Federació. També hi eren la Peña Barcelonista Don Pelayo de Cangas de Onís, d’Astúries, la Penya Barcelonista Els Tamarells, de Mallorca, la Peña Barcelonista Nicolás Casaus de Las Palmas i la Penya Barcelonista de Xàtiva.

Cinc escuts al Gol Sud

A més, cinc penyes van inaugurar el seu escut, i tots situats al Gol Sud. Va obrir la sèrie la Penya Blaugranor du Nord de la France, a la porta 36. El directiu de la Comissió de Penyes Daniel Casanovas va fer els honors juntament amb Carles Mir, president de la penya.

Els va seguir una penya també francesa, de la Catalunya Nord: la Penya Blaugrana Conflent. Daniel Casanovas, i el president de la penya Jean-Marc Turcan van retirar la cortina blaugrana.

Els següents van ser dues penyes de Castella-La Manxa. La Peña Barcelonsita El Herrumblar a la porta 38. El directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta, i el president de la penya Antonio Jimenez van descobrir la placa a la façana de l’Estadi. Ilincheta també va estar amb la Peña Barcelonista Elche de la Sierra, a la porta 40, juntament amb Pablo Escobar, president de la penya

Finalment, una penya catalana va descobrir el seu emblema a l’Estadi. La Penya Blaugrana Nicolau Casaus de Sant Andreu de la Barca va ser el punt i final de la prèvia, per donar pas al partit. De nou Ilincheta va ser l’encarregat de destapar el logotip juntament amb la presidenta de la penya, Maria José Montserrat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut