Setè partit sense encaixar cap gol

El FC Barcelona va mantenir a Celtic Park la porteria a zero i ja en van set dels onze partits oficials disputats aquesta temporada

• El FC Barcelona ha deixat a zero la seva porteria en set dels onze partits jugats aquesta temporada. Part del mèrit és de Valdés, que a Celtic Park va tornar a lluir-se amb una aturada espectacular.

• El conjunt blaugrana no guanyava fora de casa a Europa des del 20 de novembre del 2012, quan va superar l’Spartak de Moscou per 0-3. Des de llavors, va caure a Milà (2-0), va empatar a París (1-1) i va perdre a Munic (4-0).

• La possessió blaugrana a Celtic Park va ser escandalosa. A la mitja part era del 82% i al final del matx, 79%.

• Piqué i Bartra, amb 14 i 11 recuperacions, respectivament, són els jugadors culers que més pilotes van prendre al rival.

• Song i Tello van jugar a Escòcia els seus primers minuts a la Lliga de Campions d’aquesta temporada.

• El de Celtic Park va ser el partit número 50 de Sergio Busquets a la Lliga de Campions. El ‘16’ culer va debutar a la competició el 22 d’octubre del 2010, en un Basilea-Barça (0-5). Aquell dia va fer, precisament, el seu primer gol amb el conjunt blaugrana.

• Cesc, Busquets i Alexis van veure a Escòcia les primeres targetes grogues del FC Barcelona en aquesta edició de la Champions. Contra l’Ajax cap jugador va rebre’n.

• Valdés i Piqué segueixen havent estat titulars en tots els partits d’aquesta temporada. El porter és l’únic que ha jugat tots els minuts del curs (990).

• El de Celtic Park va ser el tercer gol de Cesc –com a blaugrana- a la Champions. Abans havia marcat contra el Viktoria Plzen i contra el Benfica.

• Dels cinc gols del Barça a la Champions, quatre han arribat al segon temps. D’aquests, fins a tres han arribat entre el minut 60 i el 75, el millor quart d’hora blaugrana a Europa.

• El Barça ja duu 30 gols aquesta temporada. La seva mitjana, en 11 partits, és de 2,72 gols per partit.

• Alves ja ha superat Koeman com el tercer estranger amb més partits a la història del Barça. El brasiler duu 265 compromisos oficials jugats. El superen Messi (388) i Cocu (292).