Les entrades per a San Siro es poden demanar a partir de dilluns

Les entrades per a San Siro es poden demanar a partir de dilluns

El procés, que és exclusiu per als socis, estarà obert a través del lloc web del Club a partir de les 10 hores En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 9 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits

Des del dilluns 7 d’octubre a les 10 hores i fins al dimarts dia 8, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la Lliga de Campions entre l’AC Milan i el FC Barcelona, que es disputarà el 22 d’octubre a San Siro.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Cal recordar que des de la temporada passada, les localitats per als partits de fora de casa de la primera fase de la Lliga de Campions també s’hauran de demanar a través del lloc web, un procediment que temporades enrere només s’aplicava per a les eliminatòries.

Un total de 5.210 localitats, a 33 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 5.210 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (3.543) i les penyes (886). El 15% d’entrades restants (781) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Sorteig, el dia 9 d’octubre

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 9 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 9 i 10 de octubre, el Club avisarà els socis guanyadors i es comunicaran les instruccions de recollida de les localitats.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++ENTRADES MILÀ::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formacmilan2013.php::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut