Ponferradina – Barça B: Un penal condemna el filial (1-0)

L’equip d’Eusebio Sacristán no ha pogut trencar la ratxa negativa en un partit travat i poc brillant Un gol de penal a la recta final del partit ha arruïnat les il·lusions blaugrana, que es queden amb 10 punts i en 15a posició

Tercera derrota consecutiva del Barça B, aquesta vegada per 1-0 a camp de la Ponferradina. L’equip d’Eusebio Sacristán ha dominat la possessió de la pilota durant bona part del partit, però no ha trobat el camí per batre la porteria de l’equip lleonès. Denis Suárez i Dani Nieto han estat els jugadors més incisius de l’equip blaugrana, però no han tingut sort de cara a la porteria rival. El Barça B ha estat valent i ha acabat jugant amb una defensa de tres homes per intentar arrencar un punt d’El Toralín.

Inici esperançador

El filial blaugrana ha començat el partit amb ambició, dominant, tancant la Ponferradina a la seva pròpia àrea. Denis Suárez va ser el primer a provar de batre la porteria lleonesa, però el seu xut ha sortit massa creuat.

De mica en mica la Ponferradina ha anat despertant-se, i fins i tot ha disposat d’una clara ocasió per part d’Acorán, però finalment, gràcies a un gran Masip, s’ha arribat al descans amb un just empat a 0.

Penal per mans de Samper

El guió de la segona part era el mateix que el de la primera: el filial blaugrana seguia dominant en possessió i buscant la porteria contrària, però sense gaire clarividència en l’últim tram de camp, mentre que la Ponferradina contraatacava amb perill.

Al minut 75, un penal del Barça per unes mans de Sergi Samper ha arruïnat les il·lusions del Barça. La pena màxima l’ha xutat Fofo a l’estil ‘Panenka’ i ha aconseguit batre Masip.

Debuta Adama i defensa de tres

Amb un marcador advers, Eusebio ha estat valent i al minut 80 ha fet entrar al camp Adama en el lloc de Bagnack. Una aposta valenta de l’entrenador blaugrana, que ha substituït un defensa per un jove extrem de només 17 anys, de tal forma que s’han quedat Patric, Ilie i Planas com a únics defenses. Els 10 minuts que ja jugat Adama han significat el seu debut amb el segon equip del Barça.