Les xifres dels tres anys de mandat de Sandro Rosell

Les xifres dels tres anys de mandat de Sandro Rosell

Recull de les xifres i les dades més destacades d’aquests tres primers anys de la Junta Directiva presidida per Sandro Rosell i exposades durant l’Assemblea

L’Assemblea General Ordinària de socis compromissaris celebrada aquest dissabte a la tarda va servir per tancar l’exercici econòmic de la temporada passada, aprovar els pressupostos per a aquesta i donar el vistiplau als nous Estatuts del Club. Però, a més, al llarg de les pràcticament sis hores que va durar l’Assemblea, es va fer balanç dels tres primers anys de la Junta Directiva presidida per Sandro Rosell. Tot un conjunt de xifres i dades presentades la gran majoria pel president durant la seva intervenció i que a continuació recollim.

- S’han guanyat 57 títols (50 masculins i set de femenins) entre les seccions professionals –futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala- i el primer equip de futbol femení.

- La temporada 2011/12 les seccions professionals van guanyar 17 títols, un rècord ja que mai abans durant un curs se n’havien aconseguit tants.

- La llista d’espera d’abonaments per al Camp Nou s’ha fet més accessible, fet que ha permès que per primer cop en nou anys s’hagin assignat 361 nous abonaments i 14 per a socis discapacitats.

- El preu mitjà de l’abonament complet al Camp Nou és de 536 euros, un dels més baixos del futbol europeu. D’aquesta manera, la Junta manté el compromís de no apujar-lo durant tot el mandat més enllà de l’IPC.

- Durant l’últim any s’ha actualitzat el cens de les penyes, cosa que ha permès constatar que el FC Barcelona té 138.454 penyistes i 1.354 penyes.

- S’han celebrat 725 actes de penyes, dels quals 367 han comptat amb presència de representants del FC Barcelona.

- La temporada passada es va arribar a uns beneficis rècord de 49 milions d’euros.

- El pressupost per a la temporada 2013/14 inclou uns ingressos de 509 milions d’euros, la qual cosa suposa que per primer cop se superi la barrera dels 500 milions.

- Els ingressos de ‘royalties’ per la venda de productes amb la marca 'Barça' són de 15 milions d’euros, dues vegades més que fa tres anys.

- El lloc web oficial del FC Barcelona ha passat d’estar disponible en tres idiomes a vuit –català, castellà, anglès, francès, xinès, japonès, àrab i indonesi. Registra uns 45 milions de pàgines vistes cada mes.

- Des de la temporada 2009/10 s’ha facturat un 64% més en entrades a l’Estadi.

- En els últims tres anys el Club ha invertit 73 milions d’euros en els equips formatius –uns 24,5 de mitjana cada temporada.

- El nombre de visitants al Museu del FC Barcelona és d'1,5 milions.

- S’ha reduït el deute, que el 2010 era de 430 milions d’euros nets, i actualment és de 331 milions.

- El Club ha invertit 35 milions d’euros en la millora de les instal·lacions.

- El FC Barcelona ha vist com augmentava de forma notable el nombre de seguidors a les xarxes socials –Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Tencent Weibo, Instagram, Line)–, que se situa en 78 milions.

- S’aposta per les noves tecnologies al servei del soci i a dia d’avui el 34% dels tràmits són 'on-line'.

- S’ha passat d’una a 13 aplicacions mòbils, cosa que ha significat passar del 2% de visites Mobile al 30%, i de facturar la temporada 2012/13 més d’1,6 milions d’euros.

- Uns 400.000 persones es beneficien dels diferents projectes de la Fundació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut