Milan-Barça: entrades adjudicades per a San Siro

Milan-Barça: entrades adjudicades per a San Siro

Els 223 socis que han sol·licitat entrades per assistir al Milan-Barça de Lliga de Campions del 22 d’octubre podran viatjar a veure el partit en directe a Itàlia

Aquest dimarts a les 19 hores ha expirat el termini per fer les sol·licituds d’entrades per al partit AC Milan-FC Barcelona, que correspon a la tercera jornada de la Lliga de Campions, i que es disputarà el dimarts 22 d’octubre a l’Estadi de San Siro. Des de dilluns, els socis han demanat un total de 223 entrades –agrupades en 92 sol·licituds- i, per tant, tots els sol·licitants podran anar a veure el partit en directe. Com que no s’han sol·licitat més entrades que les que estaven disponibles, no serà necessari fer el sorteig que estava previst per a aquest dimecres.

Calendari exigent

El Barça visitarà l’equip italià com a líder del seu grup amb 6 punts, havent marcat cinc gols i sense encaixar-ne cap. El segueix el Milan amb 4 punts, l’Ajax amb 1 i el Celtic és l’únic del grup que encara no ha puntuat.

Després de l’aturada de seleccions, el FC Barcelona visitarà l’Osasuna el dissabte 19 a les 20 hores i el dimarts següent s’enfrontarà a la Lliga de Campions en el citat partit de Milà. No hi haurà temps per relaxar-se, perquè el dissabte 26 (18 h) l’equip rebrà el Reial Madrid. I, abans de rebre l’Espanyol el cap de setmana següent, hi haurà jornada intersetmanal, en què l’equip visitarà el Celta a Balaídos el dimarts dia 29. Molts partits en molt pocs dies i un calendari molt exigent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut