Adriano Correia, de rècord amb la sisena titularitat consecutiva

Adriano Correia, de rècord amb la sisena titularitat consecutiva

El lateral brasiler ha disputat fins ara un total de nou partits, amb dos gols, i set partits de forma consecutiva Duu sis partits seguits com a titular i compta amb la total confiança del Tata Martino

Adriano Correia és un dels jugadors més polivalents del món del futbol. Pot actuar com a lateral dret, com a lateral esquerre, d’extrem per ambdues bandes i fins i tot de defensa central si l’equip ho requereix. Aquest fet, unit a la seva bona feina, l’han fet ser un dels jugadors més utilitzats per Gerardo Martino en aquest inici de temporada.

Minuts i gols

I és que Adriano, de 28 anys, acumula set partits jugant de forma consecutiva, sis d’aquests completant els noranta minuts. A més, ha aconseguit dos gols molt importants per a l’equip, ajudant amb la seva actuació a triomfs importants. Contra el Màlaga, Adriano va marcar el gol decisiu (0-1) i contra l’Almeria va certificar el triomf català anotant el 0-2.

Fins ara, Adriano ha disputat un total de nou partits en total. Set a la Lliga, amb un total de 595 minuts (513 com a titular i 82 com a suplent) i a la Lliga de Campions ha disputat els dos partits complets contra l’Ajax i el Celtic (188 minuts).

El brasiler, que afronta la seva quarta temporada al FC Barcelona, viu un dels moments més dolços de la seva trajectòria esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut