FC Barcelona – Joventut de Badalona: Un clàssic com a final de la Lliga

FC Barcelona – Joventut de Badalona: Un clàssic com a final de la Lliga

“Hem estat fent les coses bé, entrenant-nos bé i tenim ganes de seguir en aquesta bona línia. Volem aquesta Lliga Catalana”, comenta Sada El partit contra els verd-i-negres començarà a les 21 hores, a Girona, i serà retransmès en directe per Esport3

La final de la Lliga Catalana ja és aquí. Aquest dijous, a les 21 hores, el FC Barcelona i el Fiatc Joventut es veuen les cares per sisena temporada consecutiva a la final de la Lliga. Els blaugranes, que han guanyat 16 títols al llarg de la competició, buscaran un nou triomf pocs dies abans de l’inici de la Lliga Endesa contra el València Basket al Palau Blaugrana.

Aquest vespre a Girona es viurà una festa del bàsquet. Primer, per la disputa d’un dels clàssics del bàsquet català per excel·lència. Segon, per l’homenatge i la retirada de samarreta que es farà a Fontajau a Darryl Middleton, un dels jugadors que més petjada ha deixat a la ciutat gironina i al món del bàsquet europeu. L’americà, de 47 anys i encara en actiu, és un dels jugadors més estimats per l’afició local.

“Volem aquesta Lliga”

Víctor Sada, base del FC Barcelona, ha parlat de la competició, que aquest any arriba a la seva 34a edició: “Jugarem un gran clàssic català i espero que hi hagi molts aficionats veient el partit. El partit que vam jugar a Sant Julià serveix com a referència, tot i que en un mes els dos equips hem canviat bastant”, comenta el base de Badalona, que ha explicat que contra el Reial Madrid “no vam jugar com ens hauria agradat, però hem estat fent les coses bé, ens entrenem bé i volem aquesta Lliga Catalana”.

Sada, a més, també ha dit com ha explicat als nouvinguts la rivalitat entre el Barça i la Penya. “Els hem dit que el Joventut de Badalona, a banda del Madrid i últimament el Caja Laboral, és un dels rivals de sempre, un històric i que això és una final”, ha comentat el ‘8’ blaugrana.

Cal recordar que el FC Barcelona ha accedit directament a la final de la Lliga Catalana i que el Joventut va superar aquest dimecres el Bruixa d’Or Manresa en l’única semifinal (82-78).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut