Andrés Iniesta: “Un és on vol ser i el meu lloc és el Barça”

Andrés Iniesta: “Un és on vol ser i el meu lloc és el Barça”

El migcampista blaugrana, concentrat amb la selecció espanyola, explica que “el Club ho sap i vol que continuï” “Gerardo Martino té les idees molt clares, és molt directe”, assegura Gerard Piqué

Diversos jugadors del primer equip han aprofitat l’aturada per seleccions per parlar del FC Barcelona. Un d’ells és Iniesta, que aquest dimarts jugarà amb Espanya a la seva ciutat natal, Albacete. En una entrevista a ‘Movistar, la voz de la Selección’, ha assegurat ser molt feliç al Barça: “Un és on vol ser i el meu lloc és el Barça. El Club ho sap i vol que continuï, així que espero estar els anys que em quedin on jo vull”.

“El Tata està sent molt normal. La idea que té i transmet està molt lligada a la que sempre hem tingut. Espero un any molt bo i les sensacions estan sent així”, ha explicat el ‘8’ del Barça sobre el tècnic.

Piqué: “L’inici de temporada és esperançador”

Un altre jugador del FC Barcelona i la selecció espanyola, Gerard Piqué, declarava en una entrevista a ‘La Vanguardia’ que “l’inici de temporada és esperançador”. Pel central, “quan comença una nova etapa el més important són els resultats perquè et donen la confiança i les ganes de millorar”.

Com Iniesta, també ha opinat sobre el nou entrenador del FC Barcelona: “Té les idees clares, és molt directe i tant li fa si hi ha Messi o Piqué al davant, ell diu les coses com les pensa”.

Xavi també elogia el Tata

El ‘6’ del Barça, Xavi Hernández, afirmava en una entrevista a RAC1 que el tècnic argentí és una persona “molt propera que ho consensua tot i que no vol canviar res”. El jugador de Terrassa reconeix que “tenim clar que no s’ha de canviar la filosofia”, tot i que hi hagi grans d’Europa que sí ho fan quan s’enfronten al FC Barcelona.

Tello vol guanyar-se un lloc

També Cristian Tello va parlar amb el diari ‘Sport’. L’extrem, que duu 222 minuts jugats aquesta temporada, vol seguir lluitant per guanyar-se un lloc al Barça: “Ara mateix descarto marxar. Estic molt bé a l’equip, molt content”. En tot cas, Tello reconeix la dificultat de tenir un lloc a l’onze en una plantilla on hi són Messi, Neymar Jr, Alexis i Pedro, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut