PSG-Barça: Partit de Final a Quatre al mes d’octubre

PSG-Barça: Partit de Final a Quatre al mes d’octubre

Dos dels candidats a ser a la Final a Quatre de Colònia es veuen les cares a la fase de grups, en un dels partits més interessants de la Champions

Diumenge a les 17 h, al pavelló George Carpentier de París i en directe per Esport3, PSG i Barça es veuran les cares a la quarta jornada del Grup C de la VELUX EHF Champions League. Francesos i catalans són dos equips cridats a ser a la Final a Quatre de Colònia i que al mes d’octubre es veuran les cares en un dels grans partits de l’handbol mundial.

Preparats a consciència

Els blaugranes han preparat a consciència la cita de París. Malgrat no ser un matx absolutament decisiu per a la classificació, un partit com un PSG Handball – FC Barcelona d’handbol representa un dels màxims duels a Europa.

Per aquest motiu Pascual ha treballat exhaustivament en la preparació del partit. Després de superar l'Helvetia Anaitasuna, els tècnics i jugadors blaugrana s’han centrat a preparar el partit de París amb la màxima concentració.

A París han viatjat els 16 jugadors del primer equip del Barça d’handbol. Siarhei Rutenka forma part de la llista de convocats un cop ha superat les molèsties a l’esquena que l’havien deixat fora del partit davant el Metalurg i l'Anaitasuna.

Aquest partit ha despertat un gran interès mediàtic tant a Catalunya com a l’estat francès. La presència de dues icones de l’handbol francès al FC Barcelona com són Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo ha estat motiu d’atenció dels mitjans informatius.

Un equip amb majúscules

Des de fa dues temporades el PSG Handball ha retornat al més alt nivell de l’handbol. Amb una gran inversió econòmica, els parisencs van proclamar-se campions de la competida Lliga francesa la temporada passada i aquest any aspiren a fer-se grans a Europa.

Líders de l’actual edició de la Lliga francesa a Europa, van empatar amb el Vardar, van caure amb el Metalurg i van superar a casa el Dinamo de Minsk.

És difícil destacar noms dins l’ampli planter dels homes entrenats per Phillipe Gardent, però cal recordar que el millor jugador del món del 2011, Mikkel Hansen, i el millor jugador del món del 2012, Daniel Narcisse, formen part de la plantilla del PSG i mostren el nivell de l’equip francès.

Es tracta d'un PSG que té quatre jugadors amb passat blaugrana, com el mateix Hansen, Igor Vori, Bojinovic i el porter José Manuel Sierra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut