‘Força Tito!’, el lema del mosaic per al Clàssic

‘Força Tito!’, el lema del mosaic per al Clàssic

Hi haurà 98.000 cartolines que combinaran el blaugrana, els colors de la senyera i el missatge de suport per a l’exentrenador del FC Barcelona Actualment Vilanova s’està recuperant de la malaltia que se li va detectar fa prop de dos anys

Un cop el FC Barcelona i el Reial Madrid saltin al terreny de joc aquest dissabte, a les 18 hores, el públic del Camp Nou formarà un mosaic en què es podrà llegir ‘Força Tito!’, un missatge de suport per a l’exentrenador del Club, que va haver de deixar el càrrec de tècnic del primer equip el mes de juliol del 2013 per seguir amb el tractament de la malaltia que se li va detectar fa prop de dos anys.

El mosaic, que estarà compost per més de 98.000 cartolines, combinarà els colors blaugrana amb els colors de la senyera. Tito Vilanova era l’entrenador del Barça en l’últim Clàssic de Lliga al Camp Nou, dia en què un mosaic de l’estadi sencer amb els colors de la senyera va protagonitzar els minuts previs al partit.

El Camp Nou, amb una tradició de més de 20 anys de mosaics, oferirà d’aquesta manera, un reconeixement al tècnic que va portar el Barça al seu rècord de punts a la Lliga, la temporada passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut