Zubizarreta: “Hem jugat un partit intel·ligent”

Zubizarreta: “Hem jugat un partit intel·ligent”

El director esportiu del Barça destaca que l’equip ha sabut interpretar bé el duel i que, a excepció d’alguns minuts de la segona part, l’ha tingut força controlat

“Hem jugat un partit intel·ligent, el que més ens convenia”, ha assegurat Andoni Zubizarreta després de la victòria en el Clàssic d’aquest dissabte. “Cal saber llegir el partit i aquest dissabte el rival ens ha plantejat un partit tàctic. Crec que l’hem sabut interpretar bé”, ha afegit el director esportiu del FC Barcelona. Zubizarreta ha recordat que el Barça i el Madrid són dos grans equips que es respecten però que els de Martino han tingut alguna oportunitat per sentenciar el duel: “Fins a la segona part, quan el Madrid ens ha pressionat més, crec l’hem tingut sota control. Hem tingut alguna ocasió per fer algun gol més però no hem tingut encert”.

Preguntat sobre l’actuació de Neymar i Alexis, Zubizarreta els ha destacat a tots dos: “A Neymar no se li pot demanar més. Ha demostrat la seva qualitat, el seu desvergonyiment i ha marcat un gol en el seu debut”. “Alexis ha fet un gol d’aquells que fan aixecar el públic dels seus seients. La sensació era que no tenia gaire espai per xutar i, en canvi, ha resolt la jugada d’una manera espectacular”, ha apuntat sobre el xilè.

Un mosaic emocionant

El director esportiu blaugrana també ha confessat l’emoció que ha sentit quan s’ha format el mosaic a l’Estadi: “Emocionava. Espero que l’energia de tota la gent li hagi arribat de manera directa. No sé si cura però és una demostració de la gran estimació que li tenim els culers”. És clar que, tot i l’alegria pel mosaic i pel triomf, Zubizarreta ha volgut mantenir els peus a terra: “L’equip progressa adequadament però aquest dimarts ja ens espera el Celta, que ha guanyat 0-5 a Màlaga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut