La Bruixa d’Or Manresa – FC Barcelona: Tornen a enlairar-se (71-81)

La Bruixa d’Or Manresa – FC Barcelona: Tornen a enlairar-se (71-81)

Els blaugranes es refan de la derrota a Istanbul amb un triomf important a Manresa Ante Tomic, amb 20 punts, vuit rebots i 27 de valoració, el blaugrana més decisiu el dia que Hezonja realitza el seu millor partit

La millor medicina per superar una derrota sempre és una victòria. Aquest diumenge a Manresa el FC Barcelona ha tornat al triomf després de vèncer per 71-81 La Bruixa d’Or en un partit difícil, feixuc i en una pista en què guanyar és sempre complicat. És la tercera victòria a la Lliga Endesa en tres partits i els de Xavi Pascual han tingut en Ante Tomic, 20 punts i vuit rebots, el millor jugador blaugrana. El creixement de l’equip s’ha fet evident i un dels més joves, Mario Hezonja, ha acabat el matx amb vuit punts i 11 rebots.

Els joves, a l’atac

I és que la millora del FC Barcelona s’ha fet evident amb el rendiment dels joves a la primera part, en la qual els de Pascual guanyaven de vuit (34-42). Álex Abrines i Mario Hezonja han estat dos jugadors cabdals en el bon rendiment dels blaugranes, que han anat de menys a més en el primer acte (10-8 a 18-28). El Barça, ben situat sobre el parquet, ha millorat defensivament i no ha deixat espais a Eriksson, un dels millors tiradors de la competició, i tampoc ha permès entrar en el partit a Larsen, una de les revelacions de l’ACB. Això ha servit per marxar de 13 punts, 24-37, tot i que els de Comenge s’han revifat i han marxat als vestidors vuit per sota.

Tomic pren el relleu

A la represa, el Barça ha seguit manant en el partit, dominant, però no l’ha trencat en cap moment. La lluita i el coratge del Manresa han obligat els blaugranes a donar un punt més, i el jugador que ha fet el pas endavant ha estat Ante Tomic. El pivot croat, nodrit de pilotes interiors, ha anotat gairebé tot el que ha intentat i ha ajudat a agafar una renda sempre superior als sis punts (54-60 i 65-74). Tot i així, La Bruixa d’Or ha seguit lluitant fins al final i s’ha situat a tres punts després d’un parcial de 6-0, 71-74.

Finalment, el talent de Maciej Lampe ha sortit a la llum i amb un triple ha deixat gelat el Nou Congost a falta d’un minut per acabar (71-77), i Tomic ha sentenciat el partit amb dos tirs lliures per situar el 71-81 final. Tercer triomf a la Lliga dels de Pascual, que tornen a assaborir la victòria després de la desfeta a Istanbul.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut